Ζώδια: Τι φέρνει ο Μάρτιος στο ζώδιο του Κριού

08:21 5/3/2024 - Πηγή: InStyle

Μάρτιος, σημαντικός και εμβόλιμος μήνας μεταξύ χειμώνα και Άνοιξης, όταν πλέον περιμένουμε μια θετική αλλαγή και όταν μπορούμε επιτέλους να πούμε ‘αντίο’ στις κρύες μέρες του χειμώνα. Τέτοιος είναι ο Μάρτης. Για πολλούς σαφώς προκλητικός, αντίθετα για άλλους, ο προάγγελος ενός καλύτερου αύριο. Ο μήνας αυτός μας διαμηνύει ότι η αστάθειά του  δεν θα αποβεί πολύ βολική για όσους αντιμετωπίζουν θέματα, με έντονα προσωπικά συναισθήματα. Ίσως είναι καλύτερα να περνάτε άφθονο χρόνο  παρέα με ανθρώπους που αγαπάτε. Δεν είναι αυτή, η καλύτερη στιγμή για βαθύ σκεπτικισμό και πολλές σκέψεις.

Κριός

Ο

Μάρτιος θα φέρει πολλές συναισθηματικές εμπειρίες στον Κριό. Αυτή την περίοδο, θα είστε πολύ ευαίσθητοι και οι ορμόνες σας κινδυνεύουν να ‘τρελαθούν’. Αν έχετε μόνιμο σύντροφο, θα έχετε πολύ ευχάριστες στιγμές γεμάτες αγάπη, θα υπάρξουν όμως και κάποιες διαφωνίες, ειδικά σε σχέση με τον προγραμματισμό του κοινού σας μέλλοντος. Όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, λόγω αμοιβαίας στοργής, θα τα λύσετε όλα. Προσέξτε τον περιττό εκνευρισμό! Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυξημένη αίσθηση του χιούμορ θα ξυπνήσει μέσα σας και μπορείτε να περιμένετε από τους φίλους σας να.. αδυνατούν να μείνουν μακριά από εσάς.

Credit: 123RF

Τον μήνα αυτόν, το ζώδιό σας θα επηρεαστεί έντονα από τη δύναμη της Αφροδίτης. Προβλέπεται επιτυχία στην καριέρα σας, κυρίως κατά το δεύτερο μισό του μήνα, ακόμα περισσότερο δε, εάν εργάζεστε στον οικονομικό τομέα. Θα κατανοείτε σωστά τις ανάγκες των πελατών και θα κερδίσετε έτσι ‘πόντους’ στα μάτια των ανωτέρων σας. Η επιρροή αυτού του φιλικού πλανήτη θα έχει θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας. Ίσως επισκεφτείτε συγγενείς σας που δεν έχετε δει για καιρό. Η στοργική σας διάθεση σας θα είναι πιο δυνατή από το συνηθισμένο, έτσι είναι δυνατόν να διορθώσετε κάποια από τα λάθη του παρελθόντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα