3 τάσεις που έχουμε «δανειστεί» από το ανδρικό στιλ (μιας και ντυνόμαστε σαν άνδρες)

13:54 2/6/2021 - Πηγή: Ladylike

Είτε έχεις τρίχες στις μασχάλες, είτε όχι, είτε έχεις μπόλικη κυτταρίτιδα και παχιά μπούτια, είτε έχεις “backrolls” (όπως έχει πει και drag queen, Alyssa Edwards), είναι δικαίωμά σου. Με την χωρίς ορίων ελευθερία λόγου που μας προσφέρουν τα social media κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να μας πουν ποιον να αγαπήσουμε, πώς να νιώσουμε για τον εαυτό μας, πώς να ντυθούμε. Όπως πολύ σωστά ανέφερε και η δική μας, Κλέλια Φατούρου, αναφερόμενη στο viral βίντεο της πολιτεύτριας

της Ν.Δ., Αφροδίτης Λατινοπούλου, όπου σχολίασε οι γυναίκες έχουμε αρχίσει να ντυνόμαστε «αντρικά» -ό,τι κι αν αυτό σημαίνει στην τελική-, «Ας κάνουμε ενός λεπτού σιγή για τον βασανιστικό θάνατο της μόδας».

Η μόδα είναι το ακριβώς αντίθετο απ’ αυτό που θέλει να πει η κυρία αυτή. Είναι ένας χώρος που δεν μπορείς να βάλεις σε κουτάκια. Είναι ένα μέσο έκφρασης, είναι τέχνη και τίποτα και κανείς δεν θα μας σταματήσει από να «ντυνόμαστε σαν άνδρες» ή να εκφράσουμε την θηλυκότητά μας ή το normcore και gender fluid στιλ, αν αυτό μας αντιπροσωπεύει. Η μόδα είναι αυτοέκφραση, είναι μια μορφή πειραματισμού και αυτό είναι που την κάνει τόσο, μα τόσο, exciting.

Keywords
Τυχαία Θέματα