Sian Scale: Πέθανε από καρκίνο το γνωστό μοντέλο από την Αυστραλία

Ένα ανερχόμενο μοντέλο από την Αυστραλία που είχε εργαστεί σε όλο τον κόσμο πέθανε σε ηλικία μόλις 28 ετών, ανακοίνωσε η οικογένειά της.

Η Sian Scale, η οποία είχε έδρα τη Μελβούρνη αλλά είχε εργαστεί στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, έφυγε από τη ζωή αυτή την εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της, αναφέρει η New York Post

Η 28χρονη απεβίωσε στο Κέντρο Peter McCallum κοντά στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή της Μελβούρνης.  Σύμφωνα με την εφημερίδα Herald Sun, νοσούσε από έναν σπάνιο και ανίατο καρκίνο.

Ο οίκος Marc Jacobs, Burberry και Chanel ήταν μερικοί από τους οίκους μόδας με τους οποίους είχε συνεργαστεί η Sian Scale. Είχε συμβόλαιο με το διάσημο πρακτορείο μοντέλων της Αυστραλίας Chadwick.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chadwick Models Australia (@chadwickmodels)

«Ήταν αποφασιστική, δυνατή και είχε τόση χάρη που διαχειρίστηκε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της με τέτοια αποδοχή, αισιοδοξία και ευαισθησία», ανέφερε η οικογένειά της σε μια δήλωση.

Η Scale μεγάλωσε στο Mansfield, περίπου 200 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Μελβούρνης.

«Ήταν πάντα πρόθυμη να δοκιμάσει κάτι νέο και έκανε τα πράγματα με τους δικούς της όρους. Έγινε γρήγορα γνωστή για την ευγένεια και την άνεσή της. Το γενναιόδωρο πνεύμα και η φυσική ομορφιά της Sian την βοήθησαν να αναδειχθεί γρήγορα».

Η Scale είχε φωτογραφηθεί για τα περιοδικά Vogue και Vanity Fair.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το πρακτορείο μοντέλων Chadwick, θρηνώντας για τον χαμό της Sian.

Η Scale είπε ότι θα ήθελε οι άνθρωποι να δώσουν αίμα προς τιμήν της.  «Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι στη μνήμη μου, είναι να δώσει αίμα – είναι το δώρο της ζωής», είπε.

Related...Αυστραλία: Σάλος και αντιδράσεις για διαφήμιση μάρκας μαγιό με άντρα μοντέλο να φορά μπικίνιΙσπανία: 25χρονο μοντέλο-influencer δημιούργημα AI κερδίζει 11.000 ευρώ το μήναEmily Pellegrini: Το «πιο καυτό μοντέλο στον κόσμο» είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης
Keywords
Τυχαία Θέματα
Sian Scale, Πέθανε, Αυστραλία,Sian Scale, pethane, afstralia