The Cure: Πρώτο τουρ στη Βόρεια Αμερική μετά από επτά χρόνια και χωρίς «πλατινένια εισιτήρια»

(Photo by Robb Cohen/Invision/AP)

Οι The Cure, ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα όλων των εποχών, ανακοίνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική, την πρώτη μετά από επτά χρόνια.

Με σημείο εκκίνησης τη Νέα Ορλεάνη στις 10 Μαΐου θα κάνουν 30 εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις μεταξύ των οποίων το Όστιν, το Φίνιξ, το Βανκούβερ, το Σικάγο, η

Βοστώνη και η Φιλαδέλφεια.

Πριν ολοκληρωθεί η περιοδεία τους στη Φλόριντα την 1η Ιουλίου, το θρυλικό συγκρότημα θα κάνει τρεις συνεχόμενες εμφανίσεις στο «Hollywood Bowl» του Λος ’Αντζελες (23, 24, 25 Μαΐου) και στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης (20, 21, 22 Ιουνίου).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, το συγκρότημα έχει «συμφωνήσει οι τιμές των εσιτηρίων να είναι σταθερές εκτός από μερικές θέσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Hollywood Bowl. Όπως αναφέρεται δεν θα υπάρξουν σε αυτή την περιοδεία «πλατινένια εισιτήρια» ή «δυναμική τιμολόγηση».

Το support group σε όλες τις συναυλίες τους θα είναι το σκωτσέζικο post-punk συγκρότημα The Twilight Sad.

Σύμφωνα με το ΝΜΕ η τελευταία περιοδεία του συγκροτήματος στις ΗΠΑ ήταν το 2016. Εμφανίστηκαν μόνο στο Pasadena Daydream Festival και στο Austin City Limits το 2019.

Το τελευταίο στούντιο άλμπουμ τους ήταν το «4:13 Dream» του 2008. Πέρυσι, το συγκρότημα κυκλοφόρησε μία επανέκδοση του «Wish» (1992) και πιο πρόσφατα, ο frontman της μπάντας Ρόμπερτ Σμιθ κυκλοφόρησε το remix του single του Νόελ Γκάλαχερ «Pretty Boy». 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ, Variety

Related...Πέθανε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Μπλέικ: Από τη φήμη στη σύλληψη για τη δολοφονία της συζύγου τουΝέες Ταινίες: Inside, Scream VI, Αρκούδες δεν υπάρχουν, Η εξαφάνιση του ΠροέδρουΟσκαρ: Τέλος το κόκκινο χαλί, αλλάζει χρώμα πρώτη φορά μετά το 1961
Keywords
Τυχαία Θέματα
Cure, Πρώτο, Βόρεια Αμερική,Cure, proto, voreia ameriki