The1RoomHotel: Ξενοδοχείο στο Ντιτρόιτ με μόλις ένα δωμάτιο στο ρετιρέ ιστορικού κτιρίου της πόλης

Αυτό το ξενοδοχείο στο Ντιτρόιτ φέρνει ένα εντελώς νέο νόημα στη λέξη «αποκλειστικό».

Το εύστοχα ονομαζόμενο 1RoomHotel βρίσκεται στην ιστορική γειτονιά του Corktown και διαθέτει μόνο ένα δωμάτιο. Δεν είναι ένα οποιοδήποτε δωμάτιο, όμως: Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ρετιρέ στο Ντιτρόιτ.

Τοποθετημένη στην κορυφή ενός ιστορικού κτιρίου του 20ου αιώνα στη λεωφόρο Michigan, η νέα σουίτα έχει όλες τις ανέσεις

που θα περίμενε κανείς να βρει σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, αναφέρει το Robbreport.

Το πνευματικό τέκνο του Doug Schwartz σχεδιάστηκε κυρίως για εταιρικές διαμονές, με την ιδέα ότι οι επιχειρηματίες από το εξωτερικό θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν ως crashpad ενώ βρίσκονταν στο Ντιτρόιτ. Για το σκοπό αυτό, ο χώρος είναι εξοπλισμένος τόσο για εργασία όσο και για παιχνίδι.

Η οικογενειακή επιχείρηση του Schwartz κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσει την αρχική αρχιτεκτονική, το αποτύπωμα και τις λεπτομέρειες του 1900. Τα κλασικά καλούπια και τα δάπεδα από μασίφ ξύλο τονίζονται περαιτέρω με έπιπλα εμπνευσμένα από vintage και πλούσια χρωματική παλέτα.

Το ρετιρέ περιλαμβάνει μια μεγάλη κύρια σουίτα με δωμάτιο-ντουλάπα και ιδιωτικό μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο επισκεπτών, δύο ξεχωριστά σαλόνια, και κουζίνα σεφ. Επιπλέον, το σαλόνι περιλαμβάνει αίθουσα ευεξίας με σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας, βιβλιοθήκη γεμάτη επιμελημένους τόμους Taschen, χώρο podcast και μπαρ. Για να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας υπάρχει ένα ιδιωτικό γκαράζ δύο αυτοκινήτων. Εκεί θα βρείτε επίσης ένα Bronco του 1972 το οποίο μπορείτε να οδηγήσετε κατόπιν αιτήματος. 

Στο 1RoomHotel θα έχετε πρόσβαση σε θυρωρό όλο το 24ωρο. Αυτός θα μπορεί να σας κάνει κράτηση στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Επιπλέον μπορεί να σας κλείσει έναν από τους πολλούς σεφ της πόλης για να μαγειρέψουν για εσάς στο ρετιρέ.

Υπάρχουν επίσης μικρές πινελιές στον χώρο που συμβάλλουν στη δημιουργία της αίσθησης ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, όπως επώνυμες ρόμπες και παντόφλες, ένα διεθνές σνακ μπαρ, ομπρέλες Aimé Leon Dore, επιτραπέζια παιχνίδια Kith και σετ περιποίησης από τη La Bottega.

Όσον αφορά τα ψιλά γράμματα, το ξενοδοχείο περιορίζει τις διαμονές σε 50 ετησίως (μία κράτηση την εβδομάδα). Το ρετιρέ κοστίζει 1,950 δολάρια ανά διανυκτέρευση την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ή 1,800 δολάρια ανά διανυκτέρευση από Δευτέρα έως Πέμπτη. Η ελάχιστη διαμονή είναι δύο διανυκτερεύσεις και οι επισκέπτες περιορίζονται σε τέσσερις. Οι κρατήσεις ξεκινούν στις 15 Ιανουαρίου.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις φωτογραφίες του The1RoomHotel.

Related...Επιβεβλημένη η αναβάθμιση των ξενοδοχεία 1, 2 και 3 αστέρων
Keywords
Τυχαία Θέματα
The1RoomHotel, Ξενοδοχείο, Ντιτρόιτ,The1RoomHotel, xenodocheio, ntitroit