Δύναμη ψυχής: 58χρονος ανεβαίνει 3 ορόφους με τον ανάπηρο γιο του στην πλάτη (Βίντεο)

Με ένα συγκλονιστικό βίντεο στο TikTok θέλησε ένας νεαρός με κάκωση του νωτιαίου μυελού να ευχαριστήσει δημόσια τους γονείς του, αφού τον έβγαλαν από μια τρομερά δύσκολη θέση, όταν χαλασμένο ασανσέρ σιδηροδρομικού σταθμού μετέτρεψε τη μετακίνησή του άνδρα σε αληθινή πρόκληση.

Ο Mέισον Μπραντστρέιτορ, ο οποίος για τις μετακινήσεις του χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο, πρόσφατα επισκέφτηκε το Βερολίνο με τους γονείς του, σε μια οικογενειακή εξόρμηση.

Οι τρεις τους τριγυρνούσαν στα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, όταν ξαφνικά βρέθηκαν αντιμέτωποι

με ένα μεγάλο αδιέξοδο: Ο Μέισον και οι γονείς του μπροστά από μια ατελείωτη σκάλα, με το ασανσέρ του σταθμού χαλασμένο και μοναδική διέξοδο την ανάβαση των σκαλιών.

Ο Μπραντστρέιτορ έβγαλε την κάμερα και άρχισε να καταγράφει τα βήματα που έκαναν αμέσως οι γονείς του, προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα. Και τι βήματα!

@mason_branstrator

When the elevators broken but your parents got you ❤️

original sound - Mason Branstrator

Ο 58χρονος πατέρας του νεαρού άνδρα, δίχως δεύτερη σκέψη, πήρε τον γιο του στην πλάτη και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια, κάνοντας το να φαίνεται το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Προκειμένου να καθησυχάσει τον νεαρό Μέισον που κρατιόταν σφιχτά από πάνω του, ο πατέρας δεν σταμάτησε να φωνάζει «Σε κρατάω», ενώ η μητέρα του ανέλαβε να ανεβάσει από τα σκαλοπάτια το αναπηρικό αμαξίδιο.

Οι τρεις τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους και έδωσαν ολομόναχοι λύση στο ζήτημα της μετακίνησής τους. Την ίδια μέρα ο Μέισον ανέβασε το συγκινητικό βίντεο στο TikTok με τη λεζάντα «Όταν το ασανσέρ είναι χαλασμένο, αλλά οι γονείς σου ”βάζουν πλάτη”».

Μέσα από αυτή του την ανάρτηση, ο νεαρός ήθελε να τιμήσει τη μαμά και τον μπαμπά του, που σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είχε παραπονεθεί ποτέ για το γεγονός ότι βοηθούσε τον Μέιζον να πηγαίνει παντού τα τελευταία τρία χρόνια.

Related...Tetris: 13χρονος gamer ο πρώτος στην ιστορία που τερματίζει το θρυλικό παιχνίδι (Βίντεο)Γαλλία: Διεθνής Αλγερινός ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε για ποστάρισμα για τον πόλεμο της ΓάζαςΟι 7 πιο ελπιδοφόρες ιατρικές ανακαλύψεις του 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δύναμη, 58χρονος, Βίντεο,dynami, 58chronos, vinteo