Ετοιμάζεται το πιο ισχυρό Abarth όλων των εποχών

Ποιος θα περίμενες ότι η Abarth θα κατασκεύαζε ηλεκτρικά αυτοκίνητα, από τα καρμπυρατέρ που ξεκίνησε.

Κι όμως, στην εποχή της ηλεκτροκίνησης όλα θα γίνουν και μάλιστα γρήγορα.

Η Abarth και η Stellantis Motorsport, συνεργάστηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν το πιο ισχυρό Abarth όλων των εποχών, το οποίο θα είναι και ηλεκτρικό

Η

σύμπραξη αυτή απέφερε την πλατφόρμα Perfo-eCMP που αποτελεί μια συνολικά αναβαθμισμένη εκδοχή της eCMP, με σπορ χαρακτηριστικά. Κάθε εξάρτημα του νέου μοντέλου έχει μελετηθεί, βελτιωθεί και ρυθμιστεί από τους καλύτερους μηχανικούς και δοκιμαστές της Abarth και της Stellantis Motorsport, με γνώμονα το καλύτερο δυνατό σπορ αποτέλεσμα. Ο κινητήρας και η ανάρτηση συνθέτουν ένα πακέτο υψηλών επιδόσεων που εγγυάται τον καλύτερο συνδυασμό κρατήματος, αίσθησης και σταθερότητας. 

Το νέο Abarth θα διαθέτει και ένα μοναδικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ειδικά εξελιγμένο και προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης. Το ισχυρότερο Abarth όλων των εποχών θα κινείται από ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 240 ίππων, ενώ την επιβράδυνση αναλαμβάνει ένα σύστημα πέδησης με μεγάλους δίσκους και δαγκάνες για ισχυρό φρενάρισμα με αντοχή στη σκληρή χρήση.

Από την αγωνιστική τεχνογνωσία επωφελούνται επίσης τα ελαστικά του νέου μοντέλου. Χρησιμοποιώντας μαλακή σύνθεση στην εξωτερική άκρη και τη μέση του πέλματος, εξασφαλίζουν το μέγιστο δυνατό κράτημα χωρίς υψηλή φθορά, ενώ το ενσωματωμένο στο πέλμα φιλμ πολυουρεθάνης μειώνει το θόρυβο κύλισης κατά 20%.

Όσο για την καμπίνα, τα καθίσματα θα έχουν αγωνιστικά γονίδια, ενώ, παράλληλα, θα παραμένουν άνετα ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Συντίθενται από 4 διαφορετικά είδη αφρού και το σχήμα τους εξασφαλίζει όλη την απαιτούμενη πλευρική στήριξη στις στροφές.

Περισσότερα εν καιρώ.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΠρωτότυπο μεν, αλλά είναι το πρώτο αυτοκίνητο της νέας εποχής LanciaMilano θα αποκαλείται το πρώτο Sport Urban Vehicle της Alfa RomeoΤο νέο Fiat 600 σε αμιγώς ηλεκτρικό και υβριδικό
Keywords
Τυχαία Θέματα