Για αυτό το καλοκαίρι ανακαλύψτε τη νύμφη του Ιουνίου στο Kerkyra Blue Hotel &Spa

Από τα κερκυραϊκά καντούνια και τη μοναδική αρχιτεκτονική, ως στις κρυστάλλινες θάλασσες και το φυσικό κάλλος του νησιού, ο μύθος είναι πάντα παρόν.

Το όμορφο νησί του Ιονίου οφείλει την ονομασία του στη μυθική νύφη του Ιονίου, μιας ναϊάδας με το όνομα Κέρκυρα, που σαγήνευσε τον θεό Ποσειδώνα και εκείνος την έφερε σε αυτόν τον τόπο και του έδωσε το όνομα της. Από τον έρωτά τους γεννήθηκε ο Φαίακας, ο βασιλιάς του έθνους των Φαιάκων και γι΄ αυτό στην ελληνική μυθολογία και τα ομηρικά έπη συναντάμε τον όρο συχνά «το

νησί των Φαιάκων».

.

Η σημερινή Κέρκυρα συνεχίζει να είναι ένας σαγηνευτικός τόπος, ένας προορισμός με μοναδικές προτάσεις φιλοξενίας, όπως το Kerkyra Blue Hotel & Spa

που ξεκίνησε να λειτουργεί τον Μάιο του 2023 και συνεχώς δημιουργεί μια ολοκαίνουρια ολιστική εμπειρία 5 αστέρων, για κάθε επισκέπτη του στο νησί των Φαιάκων. Έχοντας αλλάξει ριζικά το προφίλ του, επενδύοντας 6 εκατ. ευρώ, ανήκει πλέον στη συλλογή Elegant Collection των Louis Hotels. Χτισμένο σε μια υπέροχη τοποθεσία, ανακαίνισε τους κοινόχρηστους χώρους του, δίνοντας έμφαση στο σοφιστικέ design και την ποιότητα των παροχών του.

.

Τα 240 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες minimal αισθητικής με chic μικρές πινελιές, συμπληρώνουν οι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και οι νέες εγκαταστάσεις προσιτής πολυτέλειας, καθιστώντας το ξενοδοχείο ιδανικό για άνετες και χαλαρές διακοπές τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες.

.

Στο Kerkyra Blue Hotel & Spa οι διακοπές συνδυάζονται με μια πλουραλιστική γαστρονομική εμπειρία. Αρκεί ένα premium all-Inclusive πακέτο για να «ξεκλειδώσει» ένα έθνικ γευστικό ταξίδι στην ασιατική κουζίνα, στο Fiki Japanese Fusion και στην ελληνική κουζίνα στην παραδοσιακή ταβέρνα All Greek Flavors. Συνολικά υπάρχουν 4 εστιατόρια που ικανοποιούν τόσο τους λάτρεις του σνακ όσο και εκείνους που προτιμούν το a la carte. Το δε εξαιρετικό fine dining συμπληρώνει μια κάβα από ποτά και signature cocktails στα τρία μπαρ που διαθέτει, τα οποία συνθέτουν ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

.

Κάτω από τον κερκυραϊκό ήλιο, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου δεσπόζουν τρεις εξωτερικές πισίνες και μια πισίνα για παιδιά, όλες με υδάτινα στοιχεία. Είτε στο pool bar, είτε στις μοντέρνες και άνετες ξαπλώστρες και ομπρέλες υπάρχει φουλ service με μεζέδες και αφεψήματα.

.

Για εκείνους που αγαπούν την θάλασσα, η παραλία του ξενοδοχείου προφέρει κομψή ιδιωτικότητα και κάτω από τη σκιά που κάνουν πέργκολες και ομπρέλες μπορεί κανείς να απολαύσει υπηρεσίες φαγητού και ποτού δίπλα στη θάλασσα.
Την απόλαυση ολοκληρώνει μια εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις spa του ξενοδοχείου.

Πλήρεις εξατομικευμένες θεραπείες wellness και μασάζ σε έναν ατμοσφαιρικούς χώρους με θεραπείες, χαμάμ, αναζωογονητική σάουνα, με θέα τη θάλασσα.

Το Kerkyra Blue Hotel & Spa και για αυτό το καλοκαίρι προ(σ)καλεί να το επισκεφθείτε για να βιώσετε κάτι μοναδικό, υπέροχο, μια ανεπανάληπτη εμπειρία διακοπών στο «νησί των Φαιάκων».

Δείτε όλες τις καλοκαιρινές προσφορές https: //www.kerkyrablue.com/en/offers.html

.
Keywords
Τυχαία Θέματα