Κακοκαιρία Daniel: Ποτάμια οι δρόμοι της Αττικής και του Πειραιά (Εικόνες)

Λίγα λεπτά νεροποντής το απόγευμα της Τετάρτης ήταν αρκετά για να επιφέρουν ένα μικρό χάος στην Αττική, που πήρε κι αυτή μια μικρή αλλά ενδεικτική γεύση από την κακοκαιρία με την ονομασία Daniel που σαρώνει μεγάλο μέρος της χώρας.

.

Πολλοί δρόμοι της Αθήνας και του Πειραιά έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Κανονικά, πάντως, διεξάγεται

πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Κωνσταντίνου Καραμανλή καθώς και στην οδό Πειραιώς, όπου κάποια τμήματα τους είχαν κλείσει νωρίτερα λόγω συσσώρευσης υδάτων απο την έντονη βροχόπτωση.

Ελλάς το μεγαλείο σου.
Το επιτελικό κράτος εν δράσει...

Ευαγγελισμός, πριν μια ώρα.
Υπάρχουν ευτυχώς άνθρωποι που απλώνουν το χέρι στον συνάνθρωπό τους που κινδυνεύει. Και τον σώζουν. pic.twitter.com/QthlKSPr4v

— Areti Athanasiou (@AretiAthanasiu) September 6, 2023

Προβλήματα και στα ΜΜΜ

Έκλεισε προσωρινά ο σταθμός του Μετρό Ευαγγελισμός, λόγω εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους. Οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς στάση. Η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 Μετρό (πρωην ΗΣΑΠ) διεξάγεται πλέον κανονικά.

Στο δίκτυο του Τραμ σημειώνονται κατά τόπους καθυστερήσεις στα δρομολόγια ανάλογα με την ένταση των καιρικών φαινομένων.

Υπενθυμίζεται ότι στην ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας ο μετεωρολόγος κ. Δημήτρης Ζιακόπουλος είπε ότι και το βράδυ θα έχουμε στην Αττική βροχές και καταιγίδες. Η ένταση δεν θα είναι μεγάλη αλλά τα λίγα χιλιοστά βροχής θα δημιουργήσουν προβλήματα.

(με πληροφορίες από ΕΡΤ)

Related...Κακοκαιρία Daniel: Δακρυσμένα μάτια, νεκρά ζώα, διαλυμένα νοικoκυριά (φωτο)Λαμία: Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία στην πόλη-Μήνυμα από το 112Κακοκαιρία Daniel: Ζωντανός εντοπίστηκε 85χρονος αγνοούμενος στο Πήλιο
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία Daniel, Ποτάμια, Αττικής, Πειραιά Εικόνες,kakokairia Daniel, potamia, attikis, peiraia eikones