Ρωσία: Ο Πούτιν πέταξε με το εκσυγχρονισμένο βομβαρδιστικό αεροσκάφος Tu-160M (βίντεο)

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατεβαίνει από ένα στρατηγικό βομβαρδιστικό Tu-160M μετά από πτήση στο Καζάν της Ρωσίας, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν πραγματοποίησε πτήση 30 λεπτών με το νέο ρωσικό εκσυγχρονισμένο στρατηγικό βομβαρδιστικό αεροσκάφος Tu-160M σε μία διαδρομή που κρατήθηκε μυστική, αναφέρει το RIA Novosti.  

Σε αυτή τη φωτογραφία που προέρχεται από βίντεο που κυκλοφόρησε από την Υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στο βάθος, φαίνεται στη
θέση του συγκυβερνήτη ενός στρατηγικού βομβαρδιστικού Tu-160M κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, Ρωσία, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024.

Η απογείωση έγινε από διάδρομο στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου που κατασκευάζει το βομβαρδιστικό στο Καζάν του Ταταρστάν και μεταδόθηκε απευθείας από την κρατική τηλεόραση

Το υπερηχητικό βομβαρδιστικό “Ilya Muromets” προσγειώθηκε στον διάδρομο προσγείωσης του εργοστασίου αεροπορίας του Καζάν που φέρει το όνομα του Σεργκέι Γκορμπούνοφ. Ο Ρώσος πρόεδρος παρέμεινε στον αέρα για 30 λεπτά. Η προετοιμασία πριν από την πτήση διήρκεσε περίπου άλλα 45 λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρωσία, Πούτιν, Tu-160M,rosia, poutin, Tu-160M