Μεταμόσχευση μαλλιών: Η λύση για τα πυκνά μαλλιά

Γράφει ο Βεκρής Αναστάσιος, Πλαστικός Χειρουργός συνεργάτης του doctoranytime.gr

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που απασχολεί τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες στις μέρες μας, είναι η τριχόπτωση και ως επακόλουθο η αραίωση των μαλλιών. Η μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική FUE (Follicular Unit Extraction) είναι η πιο σύγχρονη λύση στην αραίωση των μαλλιών. Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία λόγω του μη επεμβατικού της χαρακτήρα και προσφέρει εντυπωσιακά και απόλυτα φυσικά αποτελέσματα.

Ποια
είναι η πιο σύγχρονη τεχνική εμφύτευσης μαλλιών;

Η πιο πρωτοποριακή τεχνική που εφαρμόζεται σήμερα είναι η τεχνική FUE. Η τεχνική αυτή ήρθε να εξελίξει και εν μέρη να αντικαταστήσει την παλαιότερη τεχνική FUT ή Strip η οποία μετά την επέμβαση άφηνε μια αντιαισθητική ουλή. Με τη μέθοδο FUE αφαιρούνται μεμονωμένα τα τριχοθυλάκια με εργαλείο πολύ μικρής διαμέτρου και εν συνεχεία επανατοποθετούνται ένα προς ένα στην πάσχουσα περιοχή όπου υπάρχει αραίωση. Ο στόχος μιας σωστής μεταμόσχευσης είναι η φύτρωση των νέων τριχοθυλακίων να φτάσει το 98%. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και χρησιμοποιείται μόνο τοπική αναισθησία. Το αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται σταδιακά μετά τον τρίτο μήνα και ολοκληρώνεται μέσα σε 1 χρόνο. Μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να γίνει ακόμα και σε πιο εξιδεικευμένες περιπτώσεις, όπως σε αραίωση τριχωτού μετά από τραύμα ή έγκαυμα και σε άλλες περιπτώσεις όπως είναι η εμφύτευση γενιών η φρυδιών.

Ακούρευτη συνεδρία FUE (Unshaven FUE)

Η Advanced Hair Clinics είναι από τις ελάχιστες κλινικές παγκοσμίως που εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία την τεχνική της ακούρευτης συνεδρίας ή Unshaven FUE, την παραλλαγή της σύγχρονης μεθόδου εμφύτευσης μαλλιών FUE. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή τεχνική η οποία έχει ακριβώς την ίδια αποτελεσματικότητα με την μέθοδο FUE, με μοναδική διαφορά ότι δεν απαιτεί το ξύρισμα μικρής ζώνης μαλλιών από τη δότρια περιοχή, ο οποίος είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για πολλούς ανθρώπους. Εξαιτίας της ανάγκης πολλών ανθρώπων να επιστρέψουν άμεσα στις επαγγελματικές και κοινωνικές τους υποχρεώσεις, όπως άνθρωποι του θεάματος, πολιτικοί, VIP καθώς και γυναίκες, όπου το ξύρισμα το μαλλιών είναι απαγορευτικό, προτιμούν την ακούρευτη συνεδρία.

Λίγα λόγια για την Advanced Hair Clinics

H Advanced Hair Clinics είναι η πλέον εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, η οποία πρόσφατα κέρδισε μια μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα και τον Ιατρικό Τουρισμό, με τη βράβευσή της ως κορυφαία κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο από τον έγκριτο, μη κερδοσκοπικό οργανισμό, International Medical Travel Journal (IMTJ). H Advanced Hair Clinics, εφαρμόζει με απτά επιτυχημένα αποτελέσματα τη σύγχρονη μέθοδο FUE, καθώς έχει εξειδίκευση στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών και έχει εκπαιδεύσει πολλούς γιατρούς που πραγματοποιούν επεμβάσεις με τη μέθοδο FUE, γεγονός που εγγυάται το 100% επιτυχίας της επέμβασης με ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

The post Μεταμόσχευση μαλλιών: Η λύση για τα πυκνά μαλλιά appeared first on Doctoranytime Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα