Από τον σοβαρό τραυματισμό στο χαμόγελο της αποθεραπείας η Πένυ Καραγκούνη

Η Πένυ Καραγκούνη ξεκίνησε ήδη να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή της στην ενεργό δράση. Άφησε πίσω της τους πόνους, έκανε την επέμβαση στη χώρα μας και πλέον είναι με το χαμόγελο, με στόχο να βρεθεί ξανά στην άμμο.

Να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα του Πάσχα (29/4) η εθνική μας των Βίκυ Αρβανίτη – Πένυ Καραγκούνη αποσύρθηκε από το τουρνουά τριών αστέρων της FIVB

(Beach Volley) στην Κουάλα Λουμπούρ, λόγω τραυματισμού της δεύτερης.

Αυτό έκανε γνωστό, μέσω των social media η Βίκυ Αρβανίτη ποστάροντας και φωτογραφίες από τον τραυματισμένο πόδι της συμπαίκτριας της. Έτσι, επέστρεψε στην Ελλάδα η Εθνική ομάδα beach volley, πριν προλάβει να λάβει μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα της Πένυς Καραγκούνη στη προπόνηση της Δευτέρας (29/4) στην Μαλαισία, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο σε προσπάθεια για υποδοχή σε πέτρα που βρισκόταν στην άμμο.

Η Βίκυ Αρβανίτη και ο προπονητής Τίε Σαντάνα μετέφεραν την Πένυ Καραγκούνη στο νοσοκομείο, καθώς είχε μεγάλη πληγή στο γόνατο. Χρειάστηκαν αρκετά ράμματα για να κλείσει η πληγή.

Όπως είπαμε, Βίκυ και Πένυ απέσυραν την συμμετοχή τους από τουρνουά του World Tour και επέστρεψαν στην Ελλάδα. Η Καραγκούνη στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις από το ιατρικό τιμ της Εθνικής και ακολούθως έκανε επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η πληγή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα