Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Φερνάντο Τόρες

Ο ισπανός επιθετικός, Φερνάντο Τόρες, έβαλε τέλος στη σπουδαία καριέρα του, ανακοινώνοντας πως αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Κυριακή (23/6) για να εξηγήσει τους λόγους. Ο σπουδαίος επιθετικός, με μήνυμα του στα social media, γνωστοποίησε την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του σε ηλικία 35 ετών. Ο «El Nino», όπως είναι το παρατσούκλι του, τον

τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στην Ιαπωνία με τη φανέλα της Σαγκάν Τοσού.

«Έχω κάτι πολύ σημαντικό να ανακοινώσω. Ύστερα από 18 εξαιρετικά χρόνια, ήρθε η στιγμή να βάλω ένα τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα μου. Στις 23 Ιουνίου θα παραχωρήσω συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσω λεπτομερώς την απόφαση μου», ανέφερε το μήνυμα του διάσημου ισπανού επιθετικού.

I have something very important to announce. After 18 exciting years, the time has come to put an end to my football career. Next Sunday, the 23rd at 10:00AM, local time in Japan, I will have a press conference in Tokyo to explain all the details.See you there. pic.twitter.com/WrKnvRTUIu

Fernando Torres (@Torres) 21 Ιουνίου 2019

Ο Τόρες έκανε μεγάλη καριέρα αρχικά με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου σε 350 αγώνες σημείωσε 121 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Λίβερπουλ, όπου είχε 81 γκολ και 20 ασίστ σε 142 συμμετοχές, για να μεταπηδήσει το 2010 στην Τσέλσι, στην οποία αγωνίστηκε για μία πενταετία (2010-15), έχοντας 45 γκολ και 35 σε 172 ματς και κατακτώντας το Champions League και το κύπελλο Αγγλίας.

Με τη φανέλα της εθνικής ομάδα πανηγύρισε την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική, αλλά και δύο σερί Euro το 2008 και το 2012. Συνολικά είχε 110 συμμετοχές και σημείωσε 38 γκολ με τους «φούριας ρόχας».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters)

Keywords
Τυχαία Θέματα