Δεν παραιτείται από ευρωβουλευτής ο Ανδρουλάκης, παρά την υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές

Μπορεί να δήλωσε ότι σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα και στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, κάτι που θα σήμαινε παραίτηση από το «φρέσκο» αξίωμα του ευρωβουλευτή, όπου μόλις εξελέγη, ο Νίκος Ανδρουλάκης όμως μιλά… με γρίφους.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμιά πρόθεση να εγκαταλείψει την Ευρωβουλή προσβάλλοντας τους 170.000 πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους. Εκείνο το οποίο σκέφτεται είναι να δώσει τον αγώνα στις 7 Ιουλίου

μέσα από τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ, ενδεχομένως και σε μη εκλόγιμη θέση, ώστε να ενισχύσει την προσπάθειά του.

«Όλα ξεκίνησαν από μια απλή δήλωση μου χτες σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό ότι η παράταξή μας καλείται να δώσει μία δύσκολη μάχη, τη μάχη των εθνικών εκλογών και ότι εγώ στρατεύομαι σε αυτή την προσπάθεια. Αν κάποιους τους ενοχλεί αυτό, σε άλλους στέλνει ένα μήνυμα», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Θα το συζητήσουμε με την κυρία Γεννηματά για να βρούμε τον τρόπο να είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης και θα το συναποφασίσουμε» δήλωσε, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει θέμα παραίτησής του από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα