Αναζητείται ο Χρήστος Παππάς – Έφοδος στο σπίτι του στου Παπάγου (video)

Έφοδος στο σπίτι του καταδικασθέντα σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστου Παππά πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης η αστυνομία, μετά την απόφαση του δικαστηρίου που στέλνει στη φυλακή την ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και δίνει αναστολή ποινών σε 12 μόνο από τους καταδικασθέντες.

Στην οικία του καταδικασμένου πρώην βουλευτή υπήρχαν συγγενείς του, αλλά ο ίδιος δεν εντοπίστηκε. Η αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο για περίπου 15 λεπτά και ακολούθως αποχώρησε.

Σύμφωνα με τον Ant1,

η αστυνομία δεν τον έχει εντοπίσει σε καμία από τις πέντε οικίες, όπου θα μπορούσε να βρίσκεται. Όπως μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ, ο Χρήστος Παππάς εικάζεται ότι βρίσκεται στο σπίτι του στα Ιωάννινα, όπου και αναζητείται από την αστυνομία.

Σχεδόν το σύνολο των καταδικασθέντων από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, εκτός από τον Γιάννη Λαγό και τον Χρήστο Παππά.

Σημειώνεται ότι εκτός του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, αναζητούνται άλλοι τέσσερις καταδικασθέντες, οι οποίοι διαμένουν στην επαρχία και εντάσσονται στα χαμηλόβαθμα στελέχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα