Παραδόθηκε ο Ηλιόπουλος και δήλωσε ότι… ήρθε πιο κοντά στον Θεό (video)

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (22/10) ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος παραδόθηκε νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα Πικερμίου μετά την απόφαση του δικαστηρίου που στέλνει στη φυλακή την ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και δίνει αναστολή ποινών σε 12 μόνο από τους καταδικασθέντες.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής δήλωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα ότι έχει

στραφεί στον Θεό, καθώς και ότι η συνείδησή του είναι καθαρή αφού δεν έχει πράξει απολύτως τίποτα.

«Το όνομά μας δεν υπήρχε σε ολόκληρη τη δικογραφία και φτάσαμε ως εδώ. Το κέρδος μου αυτό το διάστημα είναι ότι ήρθα πιο κοντά στο Θεό και είδα ότι δεν μπορούν να μας κρίνουν οι δικαστές. Οι δικαστές προφανώς και παίρνουν εντολές για να μας καταδικάσουν. Δεν ήταν καταδίκη οι δεκατρείς στους δεκαπέντε. Πιστεύω ότι όλους θα μας κρίνει ο Θεός», ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Σε σχόλιο δημοσιογράφου για τις συγκλονιστικές μαρτυρίες των θυμάτων της Χρυσής Αυγής διερωτήθηκε «εάν είχε κάποιο θύμα κάποια συγκλονιστική μαρτυρία εναντίον βουλευτών. Δινόντουσαν από κάπου εντολές; Όχι. Ήταν πράξεις που δεν έπρεπε να αποδοθούν». Σχετικά με τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι «δεν υπήρχαν τάγματα εφόδου. Αυτά δεν αποδείχθηκαν ποτέ».

Παράλληλα συμπλήρωσε πως εξαρχής η Χρυσή Αυγή καταδίκασε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ενώ είπε πως «έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, γι’ αυτό και με βλέπετε να χαμογελώ. Έχω έρθει πιο κοντά στο Θεό και ξέρω ότι δεν έχω πράξει απολύτως τίποτα».

«Κανένας δεν είναι έτοιμος για να πάει φυλακή, πόσο δε μάλλον εγώ που έχω πίσω δύο κορίτσια να με περιμένουν και είναι επτά και έξι ετών. Όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστούν τη στήριξη ειδικών γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν απολύτως τι έχει συμβεί. Τις τελευταίες μέρες με ρωτούσαν εάν θα πάω στη φυλακή. Τώρα έτυχε αυτό το κακό ενδεχόμενο», συμπλήρωσε.

«Σαφώς και επιμένω για πολιτική δίωξη, δεν κρίνει την έδρα, ούτε το προεδρείο, όλους θα μας κρίνει ο Θεός», τόνισε, ενώ συμπλήρωσε ότι θα άλλαζε κάποια πράγματα στην πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω.

Οκτώ από τους καταδικασθέντες στη ΓΑΔΑ

Οκτώ από τους καταδικασθέντες για τη Χρυσή Αυγή έχουν ήδη οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ, από τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους όπου παρουσιάστηκαν, ενώ και άλλοι δύο έχουν εμφανιστεί αυτοβούλως μέχρι στιγμής.

Στη ΓΑΔΑ παραδόθηκε αυτοβούλως ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ δεν έλειψαν και οι τραμπουκισμοί δημοσιογράφων που είχαν μεταβεί έξω από το σπίτι του για να τραβήξουν πλάνα.

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκαν πριν από λίγο τα ηγετικά στελέχη και πρώην βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος, Ηλίας Κασιδιάρης και Γιώργος Γερμενής οι οποίοι παρουσιάστηκαν αυτοβούλως νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας.

Επίσης στην ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν με οχήματα της Ασφάλειας και οι Γιώργος Πατέλης και Γιάννης Καζαντζόγλου, οι οποίοι είχαν παρουσιαστεί στο Α.Τ. Νίκαιας, ο Αναστάσιος Πανταζής και ο Μάρκος Ευγενικός από το Πέραμα, ο Γ. Τσακανίκας από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ στην Δραπετσώνα έχει παρουσιαστεί και ο Μάριος Αναδιώτης.

Ένας ακόμα από τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, ο Ιωάννης- Βασίλειος Κομιανός, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Κέρκυρα.

Όλοι οι καταδικασθέντες που παρουσιάζονται ή θα συλληφθούν από τις ομάδες της Ασφάλειας, οδηγούνται στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία μέχρι την μεταγωγή τους στις φυλακές.

Keywords
Τυχαία Θέματα