Ενημερώθηκε η Interpol για την εξαφάνιση του Χρήστου Παππά – Πού τον αναζήτησαν οι αρχές (video)

Στην αναζήτηση του Χρήστου Παππά, που διαφεύγει της σύλληψης από χθες το βράδυ μετά την καταδίκη του σε 13 χρόνια κάθειρξη για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», μπαίνει και η Interpol, καθώς ενημερώθηκε σήμερα για τον φυγά.

Σύμφωνα με το Open, οι ελληνικές αρχές αναζητούν τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής ακόμα και σε μοναστήρια που πήγαινε αρκετά συχνά, ενώ τον αναζήτησαν και σε

νησιά.

Τα κινητά του τηλέφωνα έχουν να χρησιμοποιηθούν αρκετό χρονικό διάστημα, πράγμα που δείχνει ότι είχε προαποφασίσει να εξαφανιστεί. Ο Παππάς δεν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο τις τελευταίες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το τεράστιο φιάσκο με τον άφαντο χρυσαυγίτη, ξέσπασε πολιτικός σάλος. 

Εκτός της ακόμη μιας μαύρης σελίδας για την ΕΛΑΣ και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που κατάφεραν να χάσουν από τα χέρια τους τον καταδικασμένο πρωτοκλασάτο στέλεχος των ναζί, όλες τις προηγούμενες ημέρες καταγράφηκε σωρεία διαρροών από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά και δημοσίων τοποθετήσεων στελεχών της ΕΛΑΣ, για το «πόσο έτοιμες» είναι οι αρχές για τη σύλληψη όλων των καταδικασθέντων χρυσαυγιτών, κάτι που φυσικά δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Οι ναζί στη φυλακή

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στις φυλακές Δομοκού θα κρατηθούν συνολικά 27 άτομα, μεταξύ των οποίων όλα τα ηγετικά στελέχη, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος θα οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Ειδικότερα στις φυλακές Μαλανδρίνου οδηγούνται Ρουπακιάς, Καζαντζόγλου, Ματθαιόπουλος και ο Γιάννης Άγγος, ενώ οι υπόλοιποι πέντε από τους άνδρες οδηγούνται στις φυλακές Τρικάλων.

Οι πρώην χρυσαυγίτες βουλευτές θα βρίσκονται σε κελιά απομόνωσης και μάλιστα σε θαλάμους τις πρώτες 14 μέρες λόγω του κορονοϊού.

Σε κάθε θάλαμο θα πρέπει να βρίσκονται δύο άτομα, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βρίσκονται μαζί στον ίδιο θάλαμο και μετά στα ίδια κελιά ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Γιώργος Γερμενής.

Επίσης δεν θα συγχρωτίζονται μαζί και δεν θα συγχρωτίζονται μαζί με τους υπόλοιπους καταδικασμένους στη συγκεκριμένη φυλακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα