Επεισόδια έξω από το hotspot της Χίου – Στο νοσοκομείο άνδρας μετά από επίθεση (video)

Στο Νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι μεταφέρθηκε λίγο το βράδυ της Δευτέρας άνδρας, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από ομάδα μεταναστών έξω ακριβώς από το φυλάκιο των κατοίκων του Hotspot της ΒΙ.ΑΛ. στην περιοχή του Χαλκειούς.

Οι μαρτυρίες

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν κάτοικοι που βρίσκονταν στο σημείο, το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα της αλλαγής της βάρδιας.

«Πηγαίνοντας προς το φυλάκιο για να αλλάξω τη βάρδιά μου συνάντησα 5 άτομα. Το ένα προχωρούσε μπροστά και τα υπόλοιπα πίσω σε δυάδες και είχαν μία ένταση μεταξύ

τους με χειρονομίες και φωνές», περιγράφει η μία εκ των δύο μαρτύρων στον «π».

Στα επείγοντα για τις πρώτες βοήθειες

Λίγη ώρα μετά το περιστατικό στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στα Επείγοντα του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι καλά στην υγεία του. Μάλιστα του προτάθηκε η εισαγωγή του για προληπτικούς λόγους όμως εξήλθε με δική του ευθύνη.

Από την πλευρά της η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές 3 μεταναστών που φαίνεται να ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, οι οποίοι όμως με τη σειρά τους αρνούνται ότι προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους οποιοδήποτε επεισόδιο έξω από το φυλάκιο.

ΠΗΓΗ: Politischios.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα