Η αφανής ηρωίδα της πύρινης κόλασης: Έσωσε 21 ανθρώπους στο οικόπεδο – φρίκης στο Μάτι (video)

Μια από τους εκατοντάδες αφανείς ήρωες της τραγωδίας στην Ανατολική Αττική είναι και η κα Χριστιάνα, η ιδιοκτήτης του οικοπέδου-φρίκης στο Μάτι, όπου έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους 25 άνθρωποι.

Η κα Χριστιάνα έδωσε τη δική της εκτίμηση για το πώς εγκλωβίστηκαν στο σημείο οι 25 αυτοί άνθρωποι, ενώ διηγήθηκε πώς κατάφερε να σώσει 21 ανθρώπους, οδηγώντας του στην έξοδο του οικοπέδου.

Μάλιστα, έδωσε μια ηχηρή απάντηση στις φήμες που τη θέλουν να είχε κλειδώσει την περιουσία της, ώστε να μην μπορούν να εισέλθουν όσοι έψαχναν διέξοδο από τη φωτιά, τονίζοντας πώς το

οικόπεδό της παρέμεινε ανοιχτό.

«Βρήκαν τις πόρτες ανοιχτές και θεώρησαν ότι υπάρχει πρόσβαση, η οποία όμως ήταν κρυμμένη πίσω από τους θάμνους. Οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν προς τα πού είναι η διέξοδος μέσα στον πανικό τους και κυκλώθηκαν από τις πυρκαγιές», περιέγραψε η ίδια μιλώντας στην κάμερα του STAR.

Στη συνέχεια, οδήγησε τον ρεπόρτερ στα σκαλάκια του οικοπέδου της, τα οποία όπως είπε «άνοιξε ο παππούς μου το 1938 και κατεβήκαμε όλοι από εκεί».

Η κα Χριστιάνα κατέβηκε μαζί με 21 ακόμη ανθρώπους τα σκαλάκια και περίμενε το Λιμενικό για να τους προσεγγίσει και να τους σώσει από τη πύρινη λαίλαπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα