Ρόδος: Σε κρίσιμη κατάσταση 5χρονο παιδί που κινδύνεψε να πνιγεί – Μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο

Ένα παιδάκι μόλις πέντε ετών κινδύνευσε να πνιγεί στη Ρόδο, ενώ βρίσκονταν για διακοπές με την οικογένειά του στο νησί. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου το βράδυ της Δευτέρας (03/08). Νοσηλευόταν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο της Ρόδου, μετά το περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (03/08).

Σύμφωνα με το «rodiaki.gr», δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες κάτω από τις οποίες κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του. Στήθηκε μια γέφυρα σωτηρίας ανάμεσα σε γιατρούς, Νοσοκομείο και ΕΚΑΒ,

που με απόλυτα συντονισμένο τρόπο προσπαθούν να σώσουν τη ζωή του.

Το παιδί είναι πέντε ετών και κατάγεται από τη Ρουμανία. Με την οικογένειά του ήρθε στη Ρόδο πριν μερικές μέρες. Οι γιατροί του νοσοκομείου της Ρόδου εξετάζουν το ενδεχόμενο να το διακομίσουν σε νοσοκομείο των Αθηνών. Οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες.

Τρεις πνιγμοί στη θάλασσα το τελευταίο 24ωορο

Εν τω μεταξύ, ακόμη τρία άτομα ανασύρθηκαν νεκρά από την θάλασσα, με δυο από αυτά να εντοπίζονται το μεσημέρι της Δευτέρας (03/08).

Στο Γύθειο χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή ένας 58χρονος. Στην παραλία των Αλυκών στο Βόλο, νεκρός εντοπίστηκε ένας 73χρονος, ενώ στην Γλύφα, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από την θάλασσα μια 78χρονη το απόγευμα του Σαββάτου (01/08).

Για όλα τα περιστατικά έχει παραγγελθεί νεκροψία- νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα