Στα κόκκινα της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ταχτσίδης – Στους πάγκους ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ (εικόνες – video)

Την απόκτηση του Παναγιώτη Ταχτσίδη μέχρι το 2020 ανακοίνωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ. Παίκτης της Φόρεστ είναι κι επίσημα ο 27χρονος μέσος. Ο διεθνής έλληνας μέσος δεν υπολογιζόταν εδώ και καιρό από τους “ερυθρόλευκους” στους οποίους αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν (25 συμ./1 γκολ/2 ασίστ).

Ομάδα δεν κατάφερε να βρει το καλοκαίρι και η λύση δόθηκε μέσω… Νότιγχαμ, η οποία ανήκει επίσης στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το συμβόλαιο που υπέγραψε

μάλιστα είναι διετούς διάρκειας. Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

New #NFFC signing Panagiotis Tachtsidis is raring to go… pic.twitter.com/kIPW52jced

— Nottingham Forest FC (@NFFC) 5 Σεπτεμβρίου 2018

BREAKING NEWS:Strong rumors from England and Greece said that #NFFC #Nottingham #Forest are going to sign two players from #Olympiacos FC. Specifically,the striker Karim #Ansarifard and the midfielder Panagiotis #Tachtsidis. pic.twitter.com/w3r1h1aka9

— Dragoumis John (@dragoumisjohn) 2 Σεπτεμβρίου 2018

****

Ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ θα καθίσει για πρώτη φορά στους πάγκους, καθώς θα είναι βοηθός του Κλάρενς Ζέεντορφ και του Πάτρικ Κλάιφερτ στην εθνική ομάδα του Καμερούν. Έτσι, θα ακολουθήσει τον ν δρόμο που χάραξαν ο Τιερί Ανρί, ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Πατρίκ Βιειρά, με τους οποίους ήταν συμπαίκτης στην εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ο παλιός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ αποδέχθηκε την πρόταση της ομοσπονδίας του Καμερούν και θα ενταχθεί στο προπονητικό τιμ των «αδάμαστων λιονταριών» ως βοηθός του τεχνικού διδύμου που αποτελούν οι Κλάρενς Σέεντορφ και Πάτρικ Κλάιφερτ στην πρώτη του προπονητική εμπειρία.

Former France international Jean-Alain Boumsong joins Cameroon staff https://t.co/24zuEKKe3A pic.twitter.com/aYcBhCRZkC

BBC News Africa (@BBCAfrica) 5 Σεπτεμβρίου 2018


****
Με δύο παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αρχίζει η νέα εποχή στην εθνική Αιγύπτου. Πιο συγκεκριμένα ο Χαβιέρ Αγκίρε έχει συμπεριλάβει στην αποστολή για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα τον Αμρ Ουάρντα του ΠΑΟΚ και τον Αχμέντ Χασάν του Ολυμπιακού.

****
Η προσπάθεια του Ρομέλου Λουκάκου να πείσει τον συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντρέας Περέιρα, να παίξει στην εθνική ομάδα Βελγίου «έπεσε στο κενό».

Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην βελγική πόλη Ντουφέλ, συμμετείχε στις μικρές εθνικές της χώρας, ωστόσο επέλεξε να συμμετάσχει στην εθνική Βραζιλίας κάτω των 20 ετών (γενέτειρα του πατέρα του) και στη συνέχεια κλήθηκε στην πρώτη ομάδα ενόψει των φιλικών αγώνων που θα δώσει η «σελεσάο» με τις Ηνωμένες Πολιτείες (9/09) και το Ελ Σαλβαδόρ (12/09).

«Προσπάθησε (ο Λουκάκου) να με πείσει» τόνισε ο Περέιρα στην “Globo Esporte” και συνέχισε: «Μου είπε: Πρέπει να παίξεις για το Βέλγιο. Αυτό ήρθε και μου είπε και του απάντησα: Είναι δύσκολο, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Το να παίζεις για το Βέλγιο είναι διαφορετικό. Το να παίζεις για την Βραζιλία… είναι για την Βραζιλία, νιώθω ότι βρίσκομαι σπίτι μου.

Και μετά μου είπε: Εάν είναι έτσι, πρέπει να ακολουθήσεις αυτό που λέει η καρδιά σου, σεβόμενος την απόφασή μου».

Andreas Pereira’s Brazil initiation, he has some

Keywords
Τυχαία Θέματα