Τα ξεχωριστά ρεκόρ από τον 40χρονο Πιζάρο, τον Μέσι και τον Ράμος

Μοναδικά ρεκόρ σημείωσαν πολλοί παίκτες το σαββατοκύριακο, κατά την διάρκεια των αγώνων των ομάδων τους στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο Κλαούντιο Πιζάρο έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην μπουντεσλίγκα, ενώ εδώ και 21 χρόνια πετυχαίνει τουλάχιστον ένα γκολ κάθε χρόνο στο γερμανικό πρωτάθλημα. Ξεκίνησε… το 1999 στο 1-1 με τη Χέρτα και πέτυχε τα τελευταία ρεκόρ ξανά στο Βερολίνο με την ίδια ομάδα, ενώ είχαμε το ίδιο σκορ. Στην Ισπανία, ο Λιονέλ Μέσι για 11η διαδοχική χρονιά σκοράρει τουλάχιστον 30 γκολ.

Ρεκόρ στις κόκκινες κάρτες πέτυχε ο Σέρχιο Ράμος.

Τα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει, αλλά ο Κλαούντιο Πιζάρο ξέρει καλά την… τέχνη του γκολ και έτσι συνεχίζει τα ρεκόρ στην μπουντεσλίγκα, φορώντας αυτή την περίοδο για 4η φορά τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης.

Ο Περουβιανός άσος, που στις 3 Οκτωβρίου πάτησε τα 40, το Σάββατο (16/2) έδωσε την ισοπαλία με 1-1 στους «πράσινους» στο Βερολίνο κόντρα στη Χέρτα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο… 90’+6 με εκτέλεση φάουλ. Έτσι έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στο γερμανικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, βρήκε δίχτυα όντας 40 ετών και 136 ημερών.

Όπως είπαμε, εδώ και 21 χρόνια ο πρώην διεθνής άσος πετυχαίνει τουλάχιστον ένα γκολ κάθε χρόνο στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πραγματικά απίθανα ρεκόρ…

Ο Κλαούντιο Πιζάρο, που όπως είπαμε, αγωνίζεται για 4η φορά με τη Βέρντερ, συνολικά έχει 195 γκολ στην μπουντεσλίγκα και το αξιοσημείωτο είναι πως το πρώτο του γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα ήταν ξανά στο ίδιο γήπεδο. Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 1999, όταν είχαμε ξανά Χέρτα- Βέρντερ Βρέμης 1-1.

!FINAL!: Hertha Berlin 1 – Werder Bremen 1. #Bundesliga

Keywords
Τυχαία Θέματα