Το έβγαλαν το συμπέρασμα στον ΣΚΑΪ: Παριστάνει τον καταβεβλημένο ο Κουφοντίνας

Εποχές Μεσαίωνα αναβίωσαν το πρωί της Τρίτης στο τηλεοπτικό στούντιο του ΣΚΑΪ, αφού οι παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα», Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου έστησαν μία σύγχρονη «ιερά εξέταση» απέναντι σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο τη νέα άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ζητώντας εξηγήσεις (!) από Νίκο Φίλη και Γιάννη Μπάρκα για την άδεια που έλαβε το ηγετικό μέλος της 17 Νοέμβρη, οι παρουσιαστές της εκπομπής μόνο που δεν

είπαν ότι ήταν οι ίδιοι οι βουλευτές που βρέθηκαν στο Συμβούλιο των Φυλακών Κορυδαλλού για να αποφασίσουν την άδεια, με τον Δημήτρη Οικονόμου μάλιστα να φτάνει στο σημείο να ισχυριστεί πως ένας μεσήλικας άνθρωπος που έκανε απεργία πείνας επί δύο εβδομάδες, «παριστάνει τον καταβεβλημένο».

«Είναι εμφανώς καταβεβλημένος» ανέφερε η Μαρία Αναστασοπούλου την ώρα που ο Δημήτρης Κουφοντίνας έφευγε από τις φυλακές, με τον Δημήτρη Οικονόμου να σχολιάζει: Εκτός κι αν το παριστάνει ρε παιδιά, έδειχνε και μια δήθεν θλίψη.

Το πράγμα όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού οι επιθέσεις συνεχίστηκαν με στόχο τον βουλευτή Πρέβεζας, ο οποίος για κάποιον που παρακολουθεί αποκλειστικά ΣΚΑΪ, πρέπει να ζητάει αυτόγραφα από τον Κουφοντίνα στον ελεύθερό του χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα