Ξενύχτι για τη Συμφωνία των Πρεσπών: 205 οι βουλευτές στον κατάλογο ομιλητών

Αριθμό ρεκόρ φτάνουν οι βουλευτές, οι οποίοι έχουν εγγραφεί στον κατάλογο των ομιλητών για τη Συμφωνία των Πρεσπών, γεγονός που θα κάνει όλους του παρευρισκόμενους στο Κοινοβούλιο να… ξενυχτήσουν.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης 205 είναι οι βουλευτές που έχουν εγγραφεί στον σχετικό κατάλογο.

Άλλωστε η ΝΔ φρόντισε να ενημερώσει την Τρίτη ότι θα επιστρατεύσει και τους 78 βουλευτές της για να μιλήσουν στο κοινοβούλιο.

Στους 205

βουλευτές λοιπόν θα πρέπει να προστεθούν και οι πρώην και νυν πολιτικοί αρχηγοί τα μέλη της κυβέρνησης, οι εισηγητές και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.

Με απλά μαθηματικά τον λόγο θα πάρει όλο το κοινοβουλευτικό σώμα, γεγονός που προκάλεσε και μια μικρή σύγχυση για τη διαδικασία.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης λοιπόν άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η συζήτηση -εφόσον δεν κατατεθεί η πρόταση δυσπιστίας- να φτάσει μέχρι και την Παρασκευή.

Με τη σειρά του όμως ο Πρόεδος της Βουλής ξεκαθάρισε ότι η διαδικασία της ψηφοφορίας θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξενύχτι, Συμφωνία, Πρεσπών, 205,xenychti, symfonia, prespon, 205