Υψηλή… κοπτοραπτική από τη ΝΔ – «Ψαλίδισαν» τις δηλώσεις Βέμπερ για τις «Πρέσπες»

Μαθήματα υψηλής… κοπτοραπτικής παρέδωσε για ακόμη μια φορά το γραφείο Τύπου της ΝΔ, όσον αφορά τα όσα δήλωσε ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν, Μάνφρεντ Βέμπερ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αναλυτικότερα, στο επίσημο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΝΔ για τις δηλώσεις Βέμπερ, προκείμενου να «ταιριάζει» καλύτερα με τη θέση της απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών, παρέλειψε σκέλος των όσων είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν.

Έτσι, έκοψε τη δήλωση ότι «στην Ευρώπη καλωσορίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών» και «έπαιξε» μόνο τη φράση «αντιμετωπίζουμε

με σεβασμό τις ανησυχίες των πολιτών».

Η «γαλάζια κοπτοραπτική» προκάλεσε την αντίδραση τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και του Ποταμιού. «Εάν η ΝΔ έχει φτάσει στο σημείο να λογοκρίνει ακόμα και τον Βέμπερ, καταλαβαίνουμε πόσο απομονωμένη είναι η ίδια πανευρωπαϊκά», τόνισε μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι προφανές ότι το καλωσόρισμα του κ.Βέμπερ στη συμφωνία απέχει πολύ από το «έγκλημα» και «προδοσία» που συνεχίζει να χρησιμοποιεί η ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών», σημείωσε η εκπρόσωπος του Ποταμιού, Κατερίνα Μπακογιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα