Super League: Πήρε βαθμό στο Βόλο η Λαμία

Πήρε βαθμό στον Βόλο η Λαμία με το τελικό 1-1 που ήταν το σκορ του αγώνα ο οποίος άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής.

Η Λαμία κρατούσε τη νίκη στο Πανθεσσαλικό έως το 85ο λεπτό αλλά μια «γκέλα» του Αμπάντα δεν της επέτρεψε να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη στην έδρα του Βόλου (1-1), στην εναρκτήρια συνάντηση της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα της Μαγνησίας βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 85ο λεπτό και προσπάθησε ύστερα για την ανατροπή αλλά ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος της. Παρόλα ταύτα πρόσθεσε ένα βαθμό στη συγκομιδή της και συνεχίζει στην πέμπτη θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στους 13 βαθμούς τον Λεβαδειακό, με παιχνίδι περισσότερο.

Ο Τσιλούλης στο 38' έκανε το 0-1 για να «απαντήσει» ο Κούτσιας στο 85ο λεπτό για το τελικό 1-1.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Άλχο.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα (46΄ Ταχάτος), Τσοκάνης (72΄ Μεθκίδα), Γκάγκι, Ντέλετιτς (77΄ Καρτάλης), Πιρές (46΄ Οζέγκοβιτς), Τσιρίνος (89΄ Κάτσε), Κούτσιας.
ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης, Ασκόφσκι (72΄ Σαραμαντάς), Τσιλούλης (66΄ Σλίβκα), Μαρτίνεθ (82΄ Κ. Παπαδόπουλος), Βέργος (72΄ Μεντίνα), Νούνιες (66΄ Μανούσος)

#ΒΟΛΟΣ #ΛΑΜΙΑ #SUPER_LEAGUE
Keywords
Τυχαία Θέματα