Survivor All Star: Ο δρόμος της επιστροφής για Δαλάκα και Ασημίνα

Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκαν εκτός Survivor, καθώς - μετά από καταγγελίες του Νίκου Μπάρτζη - διαπιστώθηκε ότι είχαν παραβεί τους όρους του παιχνιδιού.

Φαίνεται πως δεν σταματούν οι ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor All Star», αφού μετά την αποβολή «στο τραπέζι» βρίσκεται τώρα η επιστροφή των Δαλάκα και Ασημίνας.

Οι δύο αθλήτριες, μετά από καταγγελίες του Νίκου Μπάρτζη, βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση κινητού τηλεφώνου.

Πιο συγκεκριμένα,

η Ασημίνα φέρεται να πιάστηκε «επ' αυτοφώρω» με κινητό στο χέρι, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα με τσιγάρο.

Όμως, επιμένουν να μην επιστρέφουν στην Αθήνα παρ' όλο που έχουν αποβληθεί από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Αυτές οι ημέρες, μάλιστα είναι κρίσιμες καθώς ήδη έχει γίνει γνωστό ότι οι δύο κοπέλες πρόκειται να συναντηθούν με τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου να συζητήσουν κάποια πράγματα.

Πιθανότερο δε, είναι σύμφωνα με το Open Weekend οι δύο πλευρές να συζητήσουν την πιθανότητα επιστροφής της Κατερίνας και της Ασημίνας στο παιχνίδι παρά την παράβασή τους.

Όπως μάλιστα ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, εκείνο που δείχνει να έχει προβληματίσει την παραγωγή είναι το γεγονός ότι δεν αποδεικνύεται ότι κάποια από τις δύο χρησιμοποίησε το κινητό, ενώ σε ό,τι αφορά το τσιγάρο που φέρεται να κρατούσε η Κατερίνα Δαλάκα, δεν είναι συνθήκη που υποδεικνύει παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού.

#SURVIVOR_ALL_STAR #Survivor #ΡΙΑΛΙΤΙ #ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΔΑΛΑΚΑ #ΑΣΗΜΙΝΑ_ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ #ΑΠΟΒΟΛΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα