Άφαντος παραμένει ο Ερντογάν, συνεχίζεται το θρίλερ με την υγεία του - Δεν έχει βγει ιατρικό ανακοινωθέν

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια live μετάδοσης στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7.

Τουρκικά ΜΜΕ έκαναν λόγο πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπέστη ακόμα και έμφραγμα του μυοκαρδίου, με την προεδρία της Τουρκίας να διαψεύδει κατηγορηματικά αυτές τις πληροφορίες.

Ο τούρκος πρόεδρος αναμενόταν, σήμερα, να δώσει το παρών στην τελετή των εγκαινίων του πρώτου πυρηνικού

σταθμού της Τουρκίας στο Ακούγιου, ωστόσο λόγω της κατάστασης της υγείας του, ακύρωσε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του, για δεύτερη συνεχή ημέρα και 17 ημέρες πριν από τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές.

Πληροφορίες λένε πως αναμένεται να συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης στα εγκαίνια, σε μία προσπάθεια να διαλύσει τις φήμες και να καθησυχάσει την κοινή γνώμη. Την τελετή θα παρακολουθήσει και ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Αναβολή εκδήλωσης

Η τελετή των εγκαινίων ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 13:30 (ώρα Τουρκίας), αλλά όπως έκανε γνωστό η διεύθυνση επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας χωρίς να διευκρινίζει τον λόγο, πήρε αναβολή για τις 16:00 τοπική ώρα, «φουντώνοντας» ξανά τις φήμες για την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαρετίν Αλτούν, απαντώντας στις φήμες ότι ο τούρκος πρόεδρος υπέστη έμφραγμα, έγραψε στο Twitter: «Απορρίπτουμε κατηγορηματικά τέτοιους αβάσιμους ισχυρισμούς σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του προέδρου @RTErdogan».

{https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1651322009643544581?s=20}

Κανένα ιατρικό ανακοινωθέν

Η κατάσταση της υγείας του τούρκου ηγέτη, για τον οποίο κανένα ιατρικό ανακοινωθέν δεν έχει δημοσιευθεί, τροφοδοτεί τις φήμες έπειτα από μία πρώτη εγχείρηση στο παχύ έντερο το 2011 και μία δεύτερη τον επόμενο χρόνο.

Τότε, ο τότε πρωθυπουργός Ερντογάν είχε διαψεύσει δημοσίως ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και είχε εξηγήσει ότι εγχειρίσθηκε για την αφαίρεση πολυπόδων.

{https://twitter.com/odatv/status/1650968977286352897?s=20}

#ΤΑΓΙΠ_ΕΡΝΤΟΓΑΝ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ #ΥΓΕΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Άφαντος, Ερντογάν,afantos, erntogan