Χαμός στην εκπομπή της Κουτσελίνη: Αποχώρησε έξαλλος ο πατέρας της Μπακογιώργου μετά από καυγά με τον Καλλιακμάνη

Στην βραδινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον Γιώργο Καλλιακμάνη και τον πατέρα της Φαίης Μπακογιώργου που δολοφονήθηκε από την αδερφή της, με τον δεύτερο να αποχωρεί έξαλλος από το πλατό.

Στην συζήτηση για την 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου -που δολοφονήθηκε από την αδερφή της μετά από την ομολογία της, ενώ κατηγορούνται και έχουν μπει φυλακή και μητέρα της και η σπιτονοικοκυρά της-, ο κ. Καλλιακμάνης αναρωτήθηκε «αυτό το παιδί περνούσε τόσα πράγματα και δεν υπήρχε κάποιος;».

«Και τι έκαναν

οι αστυνομικοί;» τον ρώτησε η συνήγορος του κ. Μπακογιώργου, Βούλα Δημητριάδη. «Υπήρχε καταγγελία στην αστυνομία κυρία μου;» είπε ο κ. Καλλιακμάνης με τον πατέρα της Φαίης να ζητά τον λόγο για να απαντήσει λέγοντας «δεν θα με διακόψετε».

«Για το πού ήμουν. Ήμουν παρών σε όλες τις σκηνές σε διαφορετικά πλαίσια. Ήμουν παρών στα όλα αλλά με είχαν στο φεγγάρι», είπε αρχικά ο πατέρας της Φαίης με τον κ. Καλλιακμάνη να τον διακόπτει και να τον ρωτά: «τα εγγόνια σας τα ξέρετε;».

«Σταματώ, τέλος. Τέλος. Είναι ανάγωγος», είπε ο κ. Μπακογιώργος και αποχώρησε από το στούντιο.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε αμέσως: «Έχει δίκιο. Το σωστό θα ήταν να επιστρέφει αυτός και να αποχωρήσεις εσύ. Δεν το δέχομαι. Όταν έχεις έναν καλεσμένο εδώ πρέπει να τον σέβεσαι Φέρτε μου τον κ. Νίκο να κάτσω μόνη μου δύο λεπτά».

Στη συνέχεια αποχώρησε και ο Γιώργος Καλλιακμάνης λέγοντας «αυτό είναι το σωστό, φεύγω και εγώ».

Δείτε το βίντεο

@dnews.gr Ανέβηκαν οι τόνοι το βράδυ της Τετάρτης κατά τη διάρκεια εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη η οποία είχε ως κεντρικό θέμα τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου #dnewsgr #zinakoutselini #μπακογιωργου ♬ πρωτότυπος ήχος - Dnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαμός, Κουτσελίνη, Αποχώρησε, Μπακογιώργου, Καλλιακμάνη,chamos, koutselini, apochorise, bakogiorgou, kalliakmani