Αδιανόητη υπόθεση στο Πευκοχώρι: Έφυγε με το αγόρι της και αυτή της έκαψε το σπίτι! Από θαύμα σώθηκε η 9χρονη αδερφή της

Σε πέντε χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης μια 20χρονη κοπέλα που, μαζί με μια ανήλικη, έκαψαν ολοσχερώς το σπίτι φίλης τους για λόγους... ερωτικής αντιζηλίας.

Η κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη για συνέργεια σε εμπρησμό από πρόθεση, από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο. Το δικαστήριο δεν της αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ενώ αποφάσισε η έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Για την ίδια υπόθεση - που σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2021 - και ως ο

άνθρωπος που έβαλε τη φωτιά στο διαμέρισμα για να εκδικηθεί το θύμα, κατηγορείται και μια άλλη νεαρή κοπέλα που όταν έγινε το συμβάν δεν είχε κλείσει τα 18 έτη. Έτσι, παραπέμφθηκε να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων.

Γιατί συνέβη ο αδιανόητος εμπρησμός

Όλα έγιναν όταν τα εμπλεκόμενα άτομα βγήκαν στο Πευκοχώρι για ποτό. Μετά απ΄ο κατανάλωση αλκοόλ, το θύμα έφυγε με το αγόρι της 20χρονης και πήγαν στο σπίτι του.

Τα άλλα δύο κορίτσια, όμως, νόμιζαν ότι πήγαν σπίτι της. Έτσι αποφάσισαν να πάνε εκεί, να χτυπήσουν την πόρτα και όταν εκείνη δεν άνοιξε, πήραν οινόπνευμα και κατάφεραν να βάλουν φωτιά στο σπίτι.

Μέσα στο σπίτι ήταν η θεία της κοπέλας και η 9χρονη τότε αδερφή της, οι οποίες σώθηκαν από θαύμα καθώς το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αδιανόητη, Πευκοχώρι, Έφυγε, 9χρονη,adianoiti, pefkochori, efyge, 9chroni