Δεν καταργούνται οι προσφορές και τα 1+1 προϊόντα

«Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να καταργηθούν οι προσφορές "1+1" ούτε καμία προσφορά, ούτε θα μπορούσε ποτέ η κυβέρνηση να παρέμβει στον τρόπο που η κάθε εταιρεία επιλέγει να προωθεί τα προϊόντα της και στον τρόπο που επιλέγουν οι καταναλωτές να τα αγοράζουν», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης

ερωτηθείς για δηλώσεις που έχει κάνει ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας.

«Αλίμονο αν απαγορεύαμε έναν τρόπο πώλησης των προϊόντων», σημείωσε. χαρακτηριστικά. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ωστόσο πως είναι άλλο αυτό το θέμα και άλλο «ο έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες για το αν πράγματι αυτές οι προσφορές είναι προσφορές, καθώς υπάρχει κάποιες φορές η πρακτική πριν βάλουμε κάτι σε προσφορά, να υπάρχει σχετική ανατίμηση».

«Αυτό είναι κάτι που ελέγχεται επισταμένα και είναι ένα μέρος των προστίμων», σημείωσε, προσθέτοντας ότι οι έλεγχοι έχουν αποτελέσματα. Υπογράμμισε μάλιστα ότι ενημερώθηκε πως μία από τις 2 εταιρείες που της επιβλήθηκαν πρόστιμα, την ακριβώς επόμενη ημέρα ενέταξε 50 προϊόντα στο πρόγραμμα χαμηλής τιμής για 6 μήνες. Όπως είπε τα πρόστιμα έχουν φθάσει στα 8 εκατομμύρια μέχρι στιγμής και το μεγαλύτερο μέρος αυτών έχει ήδη βεβαιωθεί ή εισπραχθεί. Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε επίσης τα περί αύξησης ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.

«Δεν υπάρχει ζήτημα αύξησης ορίων ηλικίας, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και δεν έχει πει αυτό ούτε ο υπουργός, ούτε ο υφυπουργός», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης ερωτηθείς για δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη και του κ Τσακλόγλου.
«Ούτε στην ατζέντα υπάρχει, ούτε προγραμματισμός υπάρχει, ούτε καμία τέτοια πρόθεση υπάρχει», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα