Διάσημος youtuber αυτοτραυματίζεται σε δοκιμαστικά γυρίσματα με... ρουκέτα (σκληρό βίντεο)

Αναπάντεχη κατάληξη είχαν τα δοκιμαστικά γυρίσματα ενός βετεράνου του αμερικανικού στρατού και όψιμου YouTuber αποτυπώνοντας σε βίντεο την στιγμ΄ή που εκρύγνυται στα χέρια του μία... ρουκέτα.

Ο Adam Knowles και η ομάδα του στο δημοφιλές κανάλι Ballistic High-Speed, γύριζαν ένα βίντεο τον Νοέμβριο που έδειχνε τα αποτελέσματα μιας βολής με ρουκέτα. Ωστόσο, στην τελευταία βολή της ημέρας στις 13 Νοεμβρίου, καθώς ο Knowles τοποθέτησε έναν εκτοξευτή RPG-7 στον ώμο του για να δείξει τι θα συνέβαινε στο κεφάλι μίας βαλλιστικής κούκλας που ήταν

τοποθετημένη ακριβώς πίσω του, το όπλο εξερράγη, και o YouTuber σωριάστηκε στο έδαφος.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που το κράνος και τα γυαλιά που φορούσε ο Knowles εκσφενδονίστηκαν, ενώ σκίστηκε το στρατιωτικό γιλέκο που φορούσε. Η ομάδα του έτρεξε πανικόβλητη προς τον Knowles, καθώς εκείνος βρισκόταν τραυματισμένος μέσα σε ένα σύννεφο καπνού, με αίμα να τρέχει από το πρόσωπό του, ενώ στα χέρια του ήταν εμφανή τα εγκαύματα. Από την έκρηξη, ο Knowles είχε κάταγμα κρανίου, αιμορραγία εγκεφάλου, σπασμένη γνάθο, εγκαύματα τρίτου βαθμού τουλάχιστον στο 10% του σώματός του, κοψίματα στο πρόσωπο και στο στήθος του. Επίσης πολλά θραύσματα είναι ενσωματωμένα στο σώμα του. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία και έχει λάβει δερματικά μοσχεύματα για τα εγκαύματα του.

Ο Knowles, που πλέον ζει από θαύμα, αισθάνεται πολύ καλύτερα, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο για πλήρη ανάρρωση... τόνισε όμως ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γυρίσματα βίντεο.

Το βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι «Ballistic High-Speed» στο YouTube, έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 1,8 εκατομμύρια προβολές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διάσημος,diasimos