Επέστρεψε η Χριστίνα Σούζη στον αέρα του ΣΚΑΪ μετά το τροχαίο ατύχημα (βίντεο)

Λίγες ημέρες μετά το σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητο, η Χριστίνα Σούζη επέστρεψε στον αέρα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ για την πρόγνωση του καιρού.

Η Χριστίνα Σούζη μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε επέστρεψε πιο δυναμική στο κεντρικό δελτίο καιρού του ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης 20 Ιουνίου.

Η ίδια παρά τη μεγάλη απουσία της δεν έκανε καμιά αναφορά στο ατύχημά της. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και στο δελτίο καιρού επέστρεψε η Χριστίνα Σούζη μετά το τροχαίο στο οποίο είχε.

Η Χριστίνα Σούζη, περιέγραψε λίγες ημέρες πριν τα πρώτα λεπτά μετά το τροχαίο, επισημαίνοντας το γεγονός ότι φορούσε ζώνη ασφαλείας μέσα στο αυτοκίνητο.

Η γνωστή μετεωρολόγος είπε στο Happy Day: «Καλημέρα, ευχαριστώ που δείχνετε ωραίες φωτογραφίες και δεν δείχνετε εκείνες με το τρακαρισμένο αυτοκίνητο. Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο και προσπαθώ και εγώ να τα ξεχάσω όλα αυτά. Έμεινα δύο μέρες στο νοσοκομείο έφυγα την Παρασκευή το βράδυ και ευτυχώς που κάθισα γιατί εγώ ήθελα να φύγω η αλήθεια είναι, αλλά με κρατήσανε για να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση οπωσδήποτε και παυσίπονα ενδοφλέβια και μου έκαναν πολύ καλό αυτά».

Επίσης, ευχαρίστησε τους γιατούς και το προσωπικό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμό» που ήταν «εξαιρετικοί όλοι» και πρόσθεσε: «Βέβαια, το πρόσωπό μου δεν το βλέπετε ακόμα άστα να πάνε». Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στις συνθήκες του τροχαίου. «Δεν θυμάμαι πώς έγινε και το μόνο που θυμάμαι είναι ότι σερνόμουν κάτω ανάποδα, έβλεπα τον ουρανό, προσπαθούσα να βγω έξω από το αυτοκίνητο, ήταν ανοιχτή η πόρτα μου δεν ξέρω πως και προσπαθούσα να βγω έξω με ανοιχτούς σάκους, ζώνη είχα βγάλει. Προσπαθούσα να βγω και την είχα βγάλει δεν θυμάμαι τι έλεγα εκείνη την ώρα. Την φόραγα την ζώνη μην τρελαθούμε θα είχα σκοτωθεί αν δεν την φόραγα την ζώνη. Μην τρελαθούμε δηλαδή αλλά δεν θυμάμαι και τι έλεγα».

#ΧΡΙΣΤΙΝΑ_ΣΟΥΖΗ #ΣΚΑΙ #ΚΑΙΡΟΣ #ΤΡΟΧΑΙΟ_ΑΤΥΧΗΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Επέστρεψε, Χριστίνα Σούζη, ΣΚΑΪ,epestrepse, christina souzi, skai