Έρχονται αποκαλύψεις με «ονόματα» από τον 53χρονο - Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του (βίντεο)

Αυτούς που τον «παγίδευσαν» ετοιμάζεται να αποκαλύψει ο Ηλίας Μίχος στην απολογία σήμερα, του ενώπιον του ανακριτή.

Αυτό υποστηρίζει ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, μετά από επικοινωνία που είχε με τον 53χρονο από τη ΓΑΔΑ.

Ο κ. Νουλέζας ενημέρωσε πως ο κατηγορούμενος συζήτησε μαζί του και του έδωσε τη νομική του συμβουλή, ενώ αποκάλυψε πως του ζητήθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος διευκρινίζει ότι δεν έχει αναλάβει την υπεράσπιση του φερόμενου παιδεραστή, καθώς δεν έχει λάβει ακόμα

έγγραφη εντολή για κάτι τέτοιο.

«Ο 53χρονος υποστηρίζει πως είναι αθώος και του έχουν στήσει πλεκτάνη«, ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Επίσης, σχολιάσε πως φαίνεται έτοιμος να αποκαλύψει «πράγματα και ονόματα», με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως κάποιοι άνθρωποι επιθυμούν να τον «εγκλωβίσουν» σε αυτή την υπόθεση.

«Η απολογία του 53χρονου θα συμπαρασύρει πολλούς» πρόσθεσε ο κ. Νουλέζας, συμπληρώνοντας πως στη λίστα βρίσκονται άνθρωποι που έχουν αξιώματα στην κοινωνία.

Ο ίδιος τέλος, εξήγησε πως «δεν συγχωρείται κανείς που αγγίζει κάποιον χωρίς τη θέλησή του, πόσω μάλλον αν αυτό είναι ένα παιδί», ζητώντας όμως να περιμένουν όλοι όσοι ασκούν κριτική στον 53χρονο, να περιμένουν να ακούσουν την κατάθεσή του.

«Θα αποκαλύψει ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πολυπλόκαμη υπόθεση ανεξάρτητα αν αυτό του στοιχίσει την προσωρινή του κράτηση και θεωρεί ήδη ότι ο τρόπος που μεταδίδεται οποιαδήποτε είδηση για την υπόθεση αυτή τον έχει βλάψει και θρυμμάτισει ως προσωπικότητα, άτομο, οικογενειάρχη«, πρόσθεσε ο κ. Νουλέζας.

«Αντιμετωπίζει ένα βαρύτατο κατηγορητήριο και μεταξύ αυτών το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της μαστροπείας και αλλά αδικήματα ασέλγειας και παραβίασης του νόμου περί της γενετήσιας ελευθερίας και μου είπε πως είναι αποφασισμένος να καταθέσει την πλήρη αλήθεια. Δηλώνει αθώος και είναι σε θέση να αποδείξει τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν έβλαψε και δεν προξένησε ποτέ κακό στη 12χρονη ανήλικη, αντιθέτως συνέδραμε την οικογένειά της. Δηλώνει ότι πίσω από όλη αυτήν την υπόθεση σε βάρος του, με αρνητικά σχόλια, κρύβεται μια προσπάθεια παγίδευσης και κοινωνικής-πολιτικής εξόντωσής του». λέει χαρακτηριστικά.

{https://www.youtube.com/watch?v=GJ7wH1k15QE&feature=emb_logo}

#ΣΕΠΟΛΙΑ #ΚΟΛΩΝΟΣ #ΒΙΑΣΜΟΣ #12χρονη #ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ #ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ #ΗΛΙΑΣ_ΜΙΧΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Έρχονται, 53χρονο -,erchontai, 53chrono -