«Έξαλλος» Τζήμερος με Τζώρτζια Κεφαλά, «σε ποιους απευθύνεται;»

Νέα «επίθεση» έκανε ο Θάνος Τζήμερος μέσω Twitter, βάζοντας στο στόχαστρο τη Τζώρτζια Κεφαλά λόγω της στυλιστικής της επιλογής στην ορκωμοσία της νέας Βουλής.

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την

εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) β... σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;» έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter ανεβάζοντας τη φωτογραφία της Τζώρτζιας Κεφαλά.

«''Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει'' απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό β...; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε;» πρόσθεσε.

Κατέληξε στην ανάρτησή του: «Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;».

{https://twitter.com/ThanosTzimeros/status/1675899794076626944}

#ΤΖΗΜΕΡΟΣ #ΒΟΥΛΗ #ΠΛΕΥΣΗ_ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Έξαλλος Τζήμερος, Τζώρτζια Κεφαλά,exallos tzimeros, tzortzia kefala