«Φούσκα» ότι η βενζίνη θα φτάσει τα 2 ευρώ στην Αττική - Γιατί είναι ακριβότερη στην Εθνική Οδό

Στα ίδια επίπεδα παραμένει η τιμή της αμόλυβδης με την πρόεδρο των βενζινοπωλών Αττικής κα. Ζάγκα Μαρία να διαψεύδει κατηγορηματικά τις ειδήσεις περί εκτόξευσης της τιμής που θα ξεπερνά τα 2 ευρώ τις ημέρες του Πάσχα, λέγοντας οτι αυτά που ακούγονται απλώς δημιουργούν πανικό στον κόσμο.

Ποιες οι συμβουλές της προς τους οδηγούς που πρόκειται να ταξιδέψουν για τις πασχαλινές τους διακοπές;

Σύμφωνα με την πρόεδρο αυτή την στιγμή στην Αττική

οι σημερινές τιμές με τα νέα τιμολόγια κυμαίνονται από τα 1,92 με 1,94 ευρώ το λίτρο.

«Η τιμή που ακούγεται στα 2 ευρώ στην Αττική δημιουργεί έναν πανικό εκτός αν εννοούν την 100αρα. Η απλή αμόλυβδη μέσο όρο είναι από 1,91 έως 1,93 ευρώ το λίτρο. Το ξέρουμε ότι έχουμε ελέγχους και οι τιμές οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στο ποσοστό κέρδους είναι βέβαιο ότι θα έχουν πρόστιμο βάση του πλαφόν που είναι στην πλάτη μας σχεδόν δυο χρόνια», σημειώνει στα Dnews.

Τι συμβουλεύει τον κόσμο;

«Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί. Εάν θα φύγουν για διακοπές να γεμίσουν από εδώ τα ρεζερβουάρ. Μην βάζουν στην εθνική και μετά παραπονιούνται. Η εθνική έχει και τα τέλη της οδοποιίας, οπότε οι τιμές είναι διαφορετικές. Να φύγουν γεμάτη από τα δικά τους μαγαζιά, τα συνοικιακά που βάζουν όλο το χρόνο. Μπορούν να βάλουν ακόμα και από σήμερα αφού οι περισσότεροι χρησιμοποιούν κάρτα», καταλήγει στα Dnews η πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής.

#ΒΕΝΖΙΝΗ #ΤΙΜΗ #ΑΤΤΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φούσκα, Αττική -, Εθνική Οδό,fouska, attiki -, ethniki odo