Φόβοι ότι η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν μόνο η αρχή, ο «τρόμος» της ΕΛΑΣ για το Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ

Η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται ότι άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» μετά τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο θάνατος του φίλου της ΑΕΚ με μαχαιριές κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια φαίνεται ότι δεν...

θα περάσει έτσι.

Οι Κρόατες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με κάποιους οπαδούς του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν δολοφονική επίθεση στον περιβάλλοντα χώρο έξω από το γήπεδο «OPAP Arena», και αυτό φοβίζει την ΕΛΑΣ ως προς τα επόμενα «επεισόδια», καθώς υπάρχει φόβος ότι θα υπάρξουν αντίποινα.

Μάλιστα, ο φόβος μεγαλώνει ενόψει του αγώνα Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ, λόγω της «αδελφοποίησης» των οπαδών της ΑΕΚ με τους Γάλλους, και ο κίνδυνος η Αθήνα να μετατραπεί σε οπαδική αρένα και να διαδραματιστούν γεγονότα εξίσου βίαια -αν όχι χειρότερα- με αυτά στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι μεγάλος.

Εξ αρχής ήταν δεδομένο πως η κλήρωση ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ ήταν «εκρηκτική» λόγω των στενών σχέσεων των οπαδών που προαναφέραμε.

Η απαγόρευση μετακίνησης δεν περιόρισε σε καμία περίπτωση την ένταση. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι οι "Bad Blue Boys" της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν... «μασάνε» από αυτά και ταξιδεύουν... παντού δημιουργώντας επεισόδια, όμως όπως φαίνεται το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν... ήξερε.

Πλεόν, η ΕΛΑΣ «τρέχει και δε φτάνει», για αρχή με ειδικό επιχειρησιακό σχεδιασμό για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, αύριο βράδυ (21:00 στο «Απόστολος Νικολαΐδης).

Έτσι, αστυνομικοί φυλάνε από σήμερα, πιθανούς «στόχους» για οπαδούς της ΑΕΚ ή του Παναθηναϊκού (πχ συνδέσμους), καθώς υπάρχουν φόβοι για καταδρομικές επιθέσεις και επεισόδια.

Μέσα σε όλα, υπάρχει διάχυτος φόβος για «υποστήριξη» των οργανωμένων οπαδών ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από οπαδούς ομάδων του εξωτερικού που έχουν καλές σχέσεις.

Συγκεκριμένα, υποστηρικτές της ΑΕΚ υπάρχουν σε οπαδούς της Μαρσέιγ, της Λιβόρνο και την Ζανκτ Πάουλι. Από την άλλη, αυτοί του Παναθηναϊκού, θα βρουν υποστηρικτές σε οπαδούς της Ραπίντ Βιέννης και της Ρόμα.

Στα social media «οργιάζουν» οι προσκλήσεις των οπαδών από τις άλλες χώρες για... «διακοπές» στην Αθήνα. «Υποστήριξη στα αδέρφια μας» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το τι θα ακολουθήσει; Πραγματικά, δεν χωράνε προβλέψεις, μόνο η ευχή το σχέδιο της αστυνομίας να «πιάσει». Και όχι μόνο τώρα, αλλά γενικά...

Όλα αυτά, εν μέσω παραδοχής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, για αποτυχία της ΕΛΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το ερώτημα είναι αμείλικτο: Μπορούν να παίζουν πλέον ίδια μέρα ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στην Αθήνα;

Σε κρίσιμη κατάσταση ακόμα ένας οπαδός της «Ένωσης» στον «Ερυθρό Σταυρό»

Τρεις οπαδοί της ΑΕΚ νοσηλεύονται τραυματίες στον «Ερυθρό Σταυρό», ο ένας βρίσκεται σε πιο κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την ενημέρωση από την «Ένωση».

Πολλοί είναι οι τραυματίες από την επίθεση των χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησε στη δολοφονία του φίλου της Ένωσης, Μιχάλη.

Αυτή τη στιγμή τρεις οπαδοί της ΑΕΚ νοσηλεύονται στον «Ερυθρό Σταυρό» και η ενημέρωση που υπάρχει είναι ότι ο ένας από αυτούς είναι σε πιο κρίσιμη (αλλά σταθερή) κατάσταση.

Επιπλέον, ένας Κροάτης οπαδός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» φρουρούμενος.

Ήξεραν όλοι εκτός από... την ΕΛ.ΑΣ. ότι θα έρθουν Κροάτες, οι πολλαπλές προειδοποιήσεις και η τραγική κατάληξη

«Σαρωτικές» είναι οι εξελίξεις μετά τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, καθώς από... παντού αποδεικνύεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. ήξερε για την «κάθοδο» των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δεν έκανε... τίποτα για να αποτρέψει τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πιο αναλυτικά, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, με τρία έγγραφα, «αποκάλυψαν» ότι οι αρχές γνώριζαν για την άφιξη των Κροατών χούλιγκαν στην Ελλάδα, ενώ ειδοποίηση υπήρξε και από τις αρχές στην Κροατία και το Μαυροβούνιο.

Εκτός από τα έγγραφα αυτά και σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι Αρχές είχαν ενημερωθεί εγγράφως ότι καταφθάνουν στην Αθήνα «επικίνδυνοι οργανωμένοι οπαδοί», με συγκεκριμένες Πινακίδες Κυκλοφορίας Οχημάτων.

Συγκεκριμένα, με δισέλιδο έγγραφο, η αστυνομία του Μαυροβουνίου προειδοποιούσε την ΕΛΑΣ (από τις 09:00 της Δευτέρας) ότι πέρασαν τα σύνορα της χώρας τους με προορισμό την Αθήνα «risky fans» όπως τους ονομάζει, δηλαδή «επικίνδυνοι φίλαθλοι», αναφερόμενη στους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Θεωρείται ότι ταξιδεύουν στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΕΚ – Ντιναμό» επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

«Αγαπητοί συνάδελφοι, στις 7 Αυγούστου 2023 ανάμεσα στις 03:00 τα μεσάνυχτα και τις 06:00 το πρωί από τον συνοριακό σταθμό Μποζάι, στην έξοδο προς Μαυροβούνιο αξιωματικοί της αστυνομίας του Μαυροβουνίου έλεγξαν πολίτες της Δημοκρατίας της Κροατίας (περίπου 120 άτομα νεαρής ηλικίας) που εικάζουμε ότι ταξιδεύουν με προορισμό την Ελλάδα για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Η ομάδα αυτή εξήλθε του Μαυροβουνίου με τα παρακάτω οχήματα», σημειώνεται στην ενημέρωση των αρχών του Μαυροβουνίου.

Στο «σήμα» από την αστυνομία του Μαυροβουνίου, αναγράφεται όχι μόνο η πληροφορία και ο αριθμός των ατόμων, αλλά και οι μάρκες των αυτοκινήτων στα οποία επέβαιναν αλλά και οι πινακίδες κυκλοφορίας τους. Μάλιστα, πρόσωπο που ασχολείται με την υπόθεση ανέφερε ότι «το μόνο που δεν ξέραμε είναι τι αριθμό παπούτσι φοράνε».

Αθλητική Βία: Με τρία έγγραφα «ενημέρωνε» για τους Κροάτες

Τρία Δελτία Πληροφοριών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους αποκαλύπτουν ότι οι αρχές γνώριζαν για την άφιξη των Κροατών χούλιγκαν στην Ελλάδα.

Το πρώτο έγγραφο αναφέρει:

«Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στην Υπηρεσία μας από πηγή συνήθους αξιοπιστίας και οι οποίες διαρκώς ελέγχονται, στη χώρα μας θα αφιχθεί ικανός αριθμός (περίπου 100)οργανωμένων οπαδών της DINAMO ZAGREB (Bad Blue Boys), κάποιοι εκ των οποίων θα φιλοξενηθούν από οπαδούς της ομάδας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και επικοινωνία, και κάποιοι διαμένουν σε διάφορα καταλύματα Airbnb, κυρίως πλησίον της Λ.Αλεξάνδρας. Επιπλέον, ενδέχεται μικρός αριθμός αυτών να φιλοξενηθούν στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΝ.ΚΙ επί της Λ. Αλεξάνδρας αρ. 115, τα οποία αναμένεται να ανοίξουν απογευματινές ώρες της 07/08/2023 και να συγκεντρωθεί ικανός αριθμός ατόμων».

Το δεύτερο έγγραφο αναφέρει:

ΘΕΜΑ: «Αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Α.Ε.Κ – GNK Dinamo Zagreb»

ΣΧΕΤ.: Το υπ’αριθ. 2592/23/1551500 από 07/08/2023 έγγραφό μας μέσω Pol.

Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικού και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που περιήλθαν στην Υπηρεσία μας, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Α.Ε.Κ έχουν πληροφορηθεί για την έλευση των οπαδών της ομάδα της GNK Dinamo Zagreb, γεγονός που έχει προκαλέσει αναβρασμό στις τάξεις τους και συζητούν για δικές τους ενέργειες.

Β. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Η Υπηρεσία μας παρακολουθεί το θέμα και για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε συμπληρωματικά.

Το τρίτο έγγραφο αναφέρει:

ΘΕΜΑ: «Αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Α.Ε.Κ – GNK Dinamo Zagreb»

ΣΧΕΤ.: α. Το υπ’αριθ. 2592/23/1551500 από 07/08/2023 έγγραφό μας μέσω Pol.

β. Το υπ’αρθμόν 2592/23/1557584 από 07/08/2023 έγγραφό μας μέσ Pol.

Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικών και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία μας από ανοιχτές πηγές, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της ΑΕΚ απευθύνουν κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας να συγκεντρωθούν στον εξωτερικό χώρο (πέταλο) του γηπέδου OPAP ARENA σήμερα και από τις 19:00 ώρα με πρόφαση την διανομή εισιτηρίων διαρκείας.

Β. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Η υπηρεσία μας παρακολουθεί το θέμα και για οποιαδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε συμπληρωματικά»

Μέχρι και οι... τελωνιακοί γνώριζαν τον προορισμό των χούλιγκανς

Από έλεγχο πέρασαν 20 Ι.Χ. των χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, με τους οπαδούς της κροατικής ομάδας να παραδέχονται πως πήγαιναν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Σε ρεπορτάζ του STAR αποκαλύπτεται πως οι τελωνιακοί γνώριζαν τον προορισμό των χούλιγκανς.

Αρκετοί από τους οπαδούς της κροατικής ομάδας υποστήριξαν πως ήρθαν στη χώρα μας για διακοπές, αλλά οι περισσότεροι παραδέχθηκαν πως καταφθάνουν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο σε 20 Ι.Χ., ωστόσο δεν βρέθηκε κανένα από τα φονικά όπλα που κουβαλούσαν μαζί τους και τότε τους επετράπη να συνεχίσουν την πορεία τους προς την πρωτεύουσα της Ελλάδας, με τα γνωστά, τραγικά αποτελέσματα.

ΣΤΑΣΥ: Eνημερώσαμε για την είσοδο των Κροατών στη γραμμή 1 του Μετρό

Διευκρινίσεις για τη μετακίνηση της ομάδας των σκληροπυρηνικών οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με συρμό της γραμμής 1 του Μετρό, έδωσε η ΣΤΑΣΥ.

Ενημέρωση για την παρουσία των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Μετρό, Γραμμή 1, το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου, έδωσε η ΣΤΑ.ΣΥ., δηλώνοντας πως έγιναν αμέσως αντιληπτοί από τον σταθμάρχη, ο οποίος προέβη σε όλες τις προβλεπόμενες υπηρεσιακά διαδικασίες με την πληροφορία να διαβιβάζεται στην ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ «Πολυπληθής ομάδα ατόμων εισήλθε στον σταθμό της Γραμμής 1 του Μετρό "Ειρήνη" και έγινε άμεσα αντιληπτή από τον σταθμάρχη.

Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες υπηρεσιακές διαδικασίες, ο σταθμάρχης ενημέρωσε τον συντονιστή δικτύου και τον ελεγκτή ασφάλειας της ΣΤΑ.ΣΥ για την παρουσία των ατόμων στον σταθμό και την επιβίβασή τους σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά.

Η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου "Αριάδνη" της ΕΛ.ΑΣ. Τα άτομα αποβιβάστηκαν στον σταθμό "Περισσός"».

Τέλος το βιντεοληπτικό υλικό με τους ακριβείς χρόνους έχει ανακτηθεί και θα παραδοθεί στην ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Αναφορικά με περιστατικό συμπλοκής οπαδών της Α.Ε.Κ. και της Dinamo Zagreb, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου και τον τραυματισμό ακόμη οκτώ, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Βραδινές ώρες χθες, Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, ομάδα περίπου 100-120 οπαδών της Dinamo Zagreb, μαζί με Έλληνες οπαδούς-συνεργούς τους, βρέθηκαν στον Περισσό.

Στην ευρύτερη περιοχή ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί της Α.Ε.Κ.. Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, που προέβησαν σε ρίψεις φωτοβολίδων, αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, αντικειμένων, πετρών, αλλά και χρήση αυτοσχέδιων ροπάλων.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα μιάμιση ώρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της φιλοξενούμενης ομάδας και της αποχώρησής της από το γήπεδο, καθώς και των παραγόντων, συνοδεία αστυνομικών.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κατέστειλαν την συμπλοκή, ενώ γρήγορα ακινητοποίησαν και συνέλαβαν συνολικά 98 άτομα, εμπλεκόμενα στα επεισόδια.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό επιπλέον δραστών και για οποιαδήποτε άλλη πτυχή της υπόθεσης συνεχίζεται εντατικά.

Η ανακοίνωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου:

«Καταρχήν, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος. Ενός νέου παιδιού, που έχασε τη ζωή του αδικαιολόγητα, μην πω τζάμπα.

Ο αθλητισμός δεν είναι χώρος βίας και η φίλαθλη ιδιότητα δεν πρέπει να αμαυρώνεται από τον οπαδισμό. Δυστυχώς, πάρα τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε, ιδίως μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να νικήσουμε την οπαδική βία. Θα επιμείνουμε στην κατεύθυνση αυτή, πιο συστηματικά και πιο εντατικά. Αλλά, προφανώς, χρειαζόμαστε πολλά περισσότερα, σε κάθε επίπεδο: αθλητικό, εκπαιδευτικό, μορφωτικό, πολιτικό και ευρύτερα κοινωνικό.

Είναι η ώρα της συνεργασίας και της προσπάθειας, όχι της σύγκρουσης και της αντιπαράθεσης που δεν προσφέρουν τίποτα: δεν αποκαλύπτουν, δεν δίνουν λύσεις, αλλά περισσότερο συσκοτίζουν και συγκαλύπτουν το πρόβλημα. Πρόβλημα βαθύτατο, ριζικό και πανευρωπαϊκό, αφού στην προκειμένη περίπτωση εμπλέκονται οπαδοί από διάφορα κράτη, οι οποίοι έχουν συγκροτήσει διεθνή δίκτυα βίας και δραστηριοποιούνται σε πολλές χώρες.

Η Κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές, πρωτοστατούσης της ΕΛ.ΑΣ, λαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα και είναι σε διαρκή διαβούλευση με κάθε εμπλεκόμενο φορέα, καθώς εκκρεμεί η διεξαγωγή σημαντικών αγώνων της UEFA σε ελληνικό έδαφος τις επόμενες ώρες και ημέρες.

Όσον αφορά το γεγονός της διέλευσης των οπαδών της Dinamo Zagreb από τα ελληνικά σύνορα, την πορεία τους εντός της Ελλάδας και την τελική άφιξή τους στον τόπο των επεισοδίων, δεν θα μασήσω τα λόγια μου. Το γεγονός είναι ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο, καθώς είναι σαφώς κατώτερο των δυνατοτήτων και της αποδεδειγμένης ικανότητας της ΕΛ.ΑΣ., η οποία ναι μεν προχώρησε γρήγορα στην προσαγωγή και σύλληψη 98 ατόμων, στον τομέα όμως της πρόληψης και της αποτροπής απέτυχε.

Για αυτό έδωσα εντολή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, να προχωρήσει άμεσα στις παρακάτω κινήσεις:

1. Ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους να απομακρυνθεί πάραυτα από τη θέση του και τον τομέα ευθύνης του και να τεθεί στη διάθεση της ΓΑΔΑ.

2. Να απομακρυνθούν άμεσα από τους τομείς ευθύνης τους και να τεθούν στη διάθεση των αντίστοιχων Διευθύνσεων, έως ότου ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα, οι Επικεφαλής του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, του Γ' Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου - Ιωαννίνων, του Β' Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων, του Α' Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων, του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας και του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Κορινθίας.

3. Εξυπακούεται, φυσικά, ότι οι απομακρύνσεις και οι μετακινήσεις, εξαιτίας του συγκεκριμένου περιστατικού, δεν θα σταματήσουν εδώ. Για αυτό και, παράλληλα, έδωσα εντολή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την τάχιστη διεξαγωγή και περάτωση εσωτερικής έρευνας για την πλήρη διακρίβωση των συμβάντων, από την είσοδο των οπαδών στην Ελλάδα και ύστερα, ώστε να εντοπισθούν και να αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες, σε κάθε επίπεδο και με οποιαδήποτε μορφή.

Η έρευνα θα ανατεθεί από τον Αρχηγό σε Ανώτατο Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ..

Κλείνοντας, θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι υπάρχει η ισχυρή πολιτική βούληση, ώστε με πολλή και σκληρή δουλειά η ΕΛ.ΑΣ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κοινωνίας στον τομέα της οπαδικής βίας. Αλλά χρειάζεται παράλληλα μια πανστρατιά, σε κάθε επίπεδο».

#ΝΕΑ_ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ #ΕΛΑΣ #ΑΕΚ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΝΤΙΝΑΜΟ_ΖΑΓΚΡΕΜΠ #ΜΑΡΣΕΙΓ
Keywords
νέα, ελασ, παναθηναικος, ελασ, έως ότου, ΑΕΚ, opap, arena, αθηνα, blue, ΠΑΟΚ, media, άφιξη, ελλαδα, θεμα, star, μετρο, διευκρινίσεις, πειραιας, συλληψεις, συλλυπητήρια, uefa, γαδα, παθε, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αποτελεσματα πανελληνιων 2011, νεα κυβερνηση, τελος ακινητων, Ημέρα του παιδιού, σχεδιο αθηνα, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αποτελεσματα, opap, κληρωση, χωρες, το θεμα, αστυνομια, δουλεια, θανατος, θεμα, τηλεοραση, ωρα, star, uefa, αθλητισμος, άφιξη, βραδυ, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γηπεδο, γραφεια, δεδομενο, δευτερο, δευτερα, διευθυνση, δυστυχως, δικτυα, εγινε, εγγραφα, εγγραφο, εδαφος, υπαρχει, ενημερωση, επικοινωνια, ερευνα, έως ότου, ζωη, ιδια, ειδοποιηση, υπηρεσια, υποθεση, κυβερνηση, κροατια, λογια, μαυροβουνιο, μορφη, ομαδα, οκτω, οχηματων, παθε, πηγη, πρωι, ριψεις, ρομα, συνεχεια, συλληψη, συλλυπητήρια, σχεδιο, τρια, φυσικα, φοβος, χειροτερα, χουλιγκανς, ωρες, arena, blue, ελληνικα, επεισοδια, χωρα, υπουργειο, media, νοσοκομειο, πηγες, πληροφοριες, υλικο
Τυχαία Θέματα
Φόβοι, Φιλαδέλφεια, ΕΛΑΣ, Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ,fovoi, filadelfeia, elas, panathinaikos - marseig