Η απάντηση της Αγαπηδάκη στις ειρωνείες Μπέου και στα «για αγάπες καλή είναι»

«Αν ο κ. Μπέος έχει μια ομάδα ειδικών που του λένε διαφορετικά πράγματα (για το νερό), ας έρθει με τεκμήρια να μας τα πει» είπε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, μεταξύ άλλων, ως προς απάντηση στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου.

Για τις επιθέσεις σε βάρος της από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο,

ξεκαθάρισε ότι «Άλλο οι επιθέσεις εναντίον μου και άλλο η προστασία της ανθρώπινης υγείας».

Και συνέχισε: «Ο κ. Μπέος είναι δήμαρχος, έχει άλλες ευθύνες. Σέβομαι απόλυτα τον ρόλο του. Όμως εδώ τα πράγματα, ξέρετε, δεν είναι πολιτικά.

Είναι θέμα επιστημονικής τεκμηρίωσης. Συνεργαζόμαστε με τις αρχές στο Βόλο. Θα ελέγξουμε ξανά και ξανά το νερό. Είμαστε στην ίδια πλευρά όλοι και δεν περισσεύει κανένας» τόνισε η κ. Αγαπηδάκη.

Τέλος συνιστά μεγάλη προσοχή σε όσους έρχονται σε επαφή με τα νερά. «Το νερό από τις πλημμύρες έχει μέσα νεκρά ζώα, και χρειάζεται αυξημένη προσοχή, αποτελεί εστία μόλυνσης» είπε.

Όσο για το αν υπάρχει άμεσος κίνδυνος επιδημίας ξεκαθάρισε: «Δεν βλεπω λόγω πανικού ούτε εφησυχασμού».

Μπέος για Αγαπηδάκη: «Για αγάπες καλή είναι, μην ακούω αηδίες για το νερό»

Επίθεση κατά της υφυπουργού Υγείας, Ειρήνης Αγαπηδάκη εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος, αμέσως μετά τις δηλώσεις της για την ποιότητα του νερού στον Βόλο, σημειώνοντας με ειρωνία πως "για αγάπες... καλή είναι".

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο δήμαρχος Βόλου, δήλωσε χαρακτηριστικά πως η υφυπουργός Υγείας, "για αγάπες καλή είναι. Σε ό, τι όμως αφορά στον Βόλο να μην προτρέχει. Το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο, να σε πάρει τηλέφωνο να της πω εγώ. Προσωπικά κάνω μπάνιο. Ακούγονται αηδίες από ανθρώπους που έχουν ευθύνη”.

Ο Αχιλλέας Μπέος ενημέρωσε επίσης ότι σήμερα στις 8 το πρωί στάλθηκε δείγμα από επτά σημεία της πόλης στο Χημείου του κράτους προς ανάλυση και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά σε 48ώρες. Ανέφερε δε ότι το νερό είναι χλωριωμένο και δεν είναι πόσιμο, αλλά είναι κατάλληλο για τις υπόλοιπες ανάγκες των δημοτών.

"Βγήκε η Υφυπουργός κ. Αγαπηδάκη και είπε κάποια πράγματα για τον Βόλο. Για αγάπες καλή είναι. Σε ό,τι αφορά τον Βόλο να μην προτρέχει. Κάθεται σε ένα γραφείο και λέει ότι της κατέβει στο μυαλό και προκαλεί αναστάτωση στους πολίτες. Το τηλέφωνο μου είναι ανοικτό όλο το 24ωρο. Να μην κάνει δηλώσεις χωρίς νόημα…

Τρελαίνομαι όταν ακούγονται αηδίες από ανθρώπους που έχουν θέση ευθύνης. Να αφήσει τους λαϊκισμούς. Ήρθε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός. Από πού ενημερώνεται η κ. Αγαπηδάκη. Aγάπησε με, κυρία Αγαπηδάκη. Πήραμε δείγμα από επτά διαφορετικά σημεία. Τα αποτελέσματα θα τα έχουμε σύντομα. Το νερό χλωριώνεται, αλλά δεν είναι πόσιμο.

Το είπε σε προηγούμενη συνέντευξη Τύπου, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΜΒ. Προτεραιότητα μας είναι το νερό και το ρεύμα" είπε συγκεκριμένα ο κ. Μπέος.

#ΕΙΡΗΝΗ_ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ #ΑΧΙΛΛΕΑΣ_ΜΠΕΟΣ #ΒΟΛΟΣ #ΝΕΡΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγαπηδάκη, Μπέου,agapidaki, beou