Η Μόνικα Μπελούτσι μάγεψε τη Θεσσαλονίκη - Πλήθος θαυμαστών στο «Ολύμπιον» για την απόλυτη σταρ και γυναίκα

Η Μόνικα Μπελούτσι, διαχρονικό σύμβολο ομορφιάς και φαντασίωση όλων των ανδρών, έφτασε στο «Ολύμπιον» προσθέτοντας αέρα Χόλιγουντ και άφθονη λάμψη

Η επίτιμη καλεσμένη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου θα παρουσιάσει την προβολή του υβριδικού φιλμ «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα, στο «Ολύμπιον». Επιπλέον, η Μόνικα Μπελούτσι θα τιμηθεί με το βραβείο Χρυσός Αλέξανδρος για τη συμβολή της στον κινηματογράφο.

{https://youtu.be/u9gi6iQYcgc}

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Όπως γνωρίζετε η Ελλάδα βρίσκεται βαθιά στην καρδιά μου. Δεν θα πω πολλά για την ταινία. Απολαύστε την προβολή», είπε ανεβαίνοντας στο βήμα πριν ξεκινήσει η προβολή και με αυτά τα λίγα λόγια καλωσόρισε το κοινό της πόλης.

{https://youtu.be/vG2KZAfBA1U}

{https://youtu.be/vG2KZAfBA1U}

Έως και δυο ώρες πριν από την άφιξή της η Αριστοτέλους στο ύψος του «Ολύμπιον» είχε πλημμυρίσει από κόσμο που ήρθε για να δει έστω και από μακριά την Ιταλίδα σταρ. Μάλιστα κάποιοι ταξίδεψαν εκατοντάδες χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να θαυμάσουν από κοντά το αστέρι του Χόλιγουντ και μία από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, 9 Νοεμβρίου, η Μόνικα Μπελούτσι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε δημοσιογράφους, ενώ το απόγευμα θα παρουσιάσει την αξέχαστη ταινία Μαλένα, στην οποία πρωταγωνίστησε.

#ΜΟΝΙΚΑ_ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΦΕΣΤΙΒΑΛ_ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μόνικα Μπελούτσι, Θεσσαλονίκη - Πλήθος, Ολύμπιον,monika beloutsi, thessaloniki - plithos, olybion