Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα του 112 για τον Παλαμά Καρδίτσας, προβλήματα και πλημμύρες σε όλη τη Θεσσαλία

Σε συναγερμό η Καρδίτσα λόγω της κακοκαιρίας Daniel, μήνυμα 112 το πρωί της Πέμπτης (7/9) στους κατοίκους του Παλαμά που είναι σε υπόγειους και ισόγειους χώρους να απομακρυνθούν λόγω των επικίνδυνων πλημμυρικών φαινομένων.

«Ενεργοποίηση 112 Καρδίτσα Αν βρίσκεστε στον Παλαμά απομακρυνθείτε από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» σημειώνεται στο μήνυμα.

{https://twitter.com/112Greece/status/1699635828664815809}

Πολλά και σοβαρά
προβλήματα στη Θεσσαλία

Εξάλλου, παραμένουν τα προβλήματα στο Πήλιο, καθώς δρόμοι κόπηκαν στα δύο, ενώ μετατράπηκαν σε ποτάμια παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά τους.

Στον Βόλο πολλά σπίτια παραμένουν χωρίς ρεύμα και νερό, ενώ σε... λίμνη έχει μετατραπεί ο κάμπος της Θεσσαλίας.

Όλα αυτά ένω και η Εθνική έχει κοπεί στα δύο, καθώς με νέο μήνυμα μέσω του 112 οι κάτοικοι της Λαμίας ειδοποιήθηκαν για διακοπή κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από Λαμία έως Κατερίνη.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας κλειστός ο αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ από Λαμία έως Κατερίνη λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».

Μήνυμα 112 έλαβαν και οι κάτοικοι των Σοφάδων της Καρδίτσας και των Τρικάλων ενημερώνοντας τους κατοίκους να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή.

Προβλήματα υπάρχουν και στα Τρίκαλα, ακόμα και με διακοπές ρεύματος, λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Ληθαίου.

#ΚΑΙΡΟΣ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #112 #ΚΑΡΔΙΤΣΑ #ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία Daniel, Μήνυμα, 112, Παλαμά Καρδίτσας, Θεσσαλία,kakokairia Daniel, minyma, 112, palama karditsas, thessalia