«Μύλος» με το ελληνικό Canadair στην Κύπρο, «ήρθε με βλάβη» - Διαψεύδει η Αθήνα

Στην Κύπρο βρίσκονται τα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη Canadair που απέστειλε για βοήθεια η Ελλάδα στη φωτιά της Λεμεσού με δημοσίευμα να αναφέρει ότι το ένα είχε... μηχανική βλάβη.

Όπως αναφέρει το κυπριακό politis.com.cy, μέχρι το απόγευμα δεν είχαν καταφέρει να επιχειρήσουν λόγω μηχανικής βλάβης που παρουσίασε το ένα από αυτά.

Τα αεροπλάνα επιχειρούν σε δυάδες, ενώ παραμένουν και τα δύο καθηλωμένα στην στρατιωτική

βάση Ανδρέας Παπανδρέου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα, παραμένει άγνωστο αν θα επιχειρήσουν τα δύο ελληνικά πυροσβεστικά αεροσκάφη, καθώς τα αεροσκάφη επιχειρούν σε ζευγάρια και αν το ένα δεν μπορεί να λειτουργήσει, τότε δεν μπορεί να πετάξει ούτε το άλλο.

Τα ελληνικά Canadair παραμένουν καθηλωμένα στη στρατιωτική βάση Ανδρέας Παπανδρέου στην Πάφο.

Από την πλευρά της η Αθήνα διαψεύδει το δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδαςκαι δηλώνει ότι τα δύο αεροσκάφη βρίσκονται στην Κύπρο σε πλήρη ετοιμότητα και περιμένουν εντολές για να επιχειρήσουν.

Ελληνική Λύση: Καθηλωμένα τα Καναντέρ που στείλαμε για βοήθεια στην Κύπρο - Συνεχίζεται ο διεθνής εξευτελισμός της χώρας

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα κυπριακών μέσων ενημέρωσης, αμφότερα τα δύο αεροσκάφη που έστειλε η Ελλάδα στην Κύπρο προκειμένου να συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Λεμεσό, είναι καθηλωμένα στην στρατιωτική αεροπορική βάση της Πάφου, καθώς το ένα από τα δύο παρουσίασε μηχανική βλάβη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Όπως τονίζει, «η κυβέρνηση της Ν.Δ. συνεχίζει να εξευτελίζει την πατρίδα μας διεθνώς, ακόμα και στους αδελφούς μας Κυπρίους».

#Canadair #ΕΛΛΑΔΑ #ΚΥΠΡΟΣ #ΦΩΤΙΑ #ΛΕΜΕΣΟΣ #ΒΛΑΒΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα