Νέα Φιλαδέλφεια: Νέες αποκαλύψεις για το φιάσκο της αστυνομίας -Έχασαν το κομβόι των Κροατών στην Αττική Οδό

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την ανεπαρκή αντίδραση της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ) πριν το αιματηρό επεισόδιο με την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παρά το ότι η ΕΛ.ΑΣ γνώρισε από διάφορες πηγές για την είσοδο Κροατών χούλιγκαν στη χώρα ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η ίδια παρέμεινε ανεπαρκής,

με αποτέλεσμα να γίνουν επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και να δολοφονηθεί ο 29χρονος Μιχάλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από τα υπάρχοντα στοιχεία στη δικογραφία, το βράδυ της Δευτέρας γύρω στις 22:00, το κομβόι των Κροατών χούλιγκαν αναγνωρίστηκε στα διόδια της Ελευσίνας.

Προηγουμένως, είχε διασχίσει μεγάλη απόσταση στη χώρα χωρίς να υποστεί κανέναν έλεγχο. Στη συνέχεια, η ομάδα αυτή τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς κατά μήκος της Εθνικής Οδού.

Ωστόσο, κατά την έξοδο από την Αττική Οδό, τα ΙΧ οχήματα της ομάδας διασπάστηκαν και μερικά από αυτά συνέχισαν στην Εθνική Οδό, ενώ άλλα κατευθύνθηκαν προς την Αττική Οδό.

Σύμφωνα με την δικογραφία, εκεί εντοπίστηκε το κρίσιμο σφάλμα. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχασαν τους Κροάτες Χούλιγκανς, και δεν μπόρεσαν αργότερα να τους εντοπίσουν, και να αποτρέψουν τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

#ΝΕΑ_ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ #ΑΕΚ #ΝΕΚΡΟΣ #29χρονος #ΜΙΧΑΛΗΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, Νέες, -Έχασαν, Κροατών, Αττική Οδό,filadelfeia, nees, -echasan, kroaton, attiki odo