Ανοχύρωτη η Αθήνα από την νεροποντή και χειμάρρους να παρασέρνουν πολίτες 500 μέτρα από Σύνταγμα

Η κακοκαιρία Daniel αφήνει πίσω του πολλά προβλήματα με τουλάχιστον 3 νεκρούς, αγνοούμενους και δρόμους «ποτάμια» να παρασέρνουν πολίτες ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Βόλος πλημμύρισε, το ίδιο και η Σκιάθος. Πολλά προβλήματα σε Εύβοια, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα. Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί πάνω από 4.000 κλήσεις

τις τελευταίες τρεις μέρες για απεγκλωβισμούς και άλλα προβλήματα. Πολλά προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην Αττική.

Σοκαριστικές ήταν οι εικόνες από την Βασιλίσσης Σοφίας, στον Ευαγγελισμό όταν χείμαρροι παρέσυραν πολίτες. Πολλά προβλήματα και σε ηλεκτρικό και μετρό με σταθμούς να έχουν πλημμυρίσει. Ανοχύρωτη πόλη εδώ και δεκαετίες με πολιτικούς, δημάρχους και περιφερειάρχες να υπόσχονται τα πάντα τον Σεπτέμβρη και να πηγαίνουν... κουβά λίγο καιρό αργότερα.

Χτες, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης φιλοξενήθηκε σε πρωινή εκπομπή του OPEN όπου κατά την διάρκεια της οποίας τόνισε πώς η Αθήνα οχυρώθηκε για ενδεχόμενες πλημμύρες. Οι εικόνες με πολίτες να παρασσύρονται από ορμητικούς χειμάρρους όχι σε κάποιο προάστιο αλλά 500 μέτρα από το Σύνταγμα δεν ειναι εικόνες μιας οχηρωμένης πόλης απέναντι σε ακραία φαινόμενα.

Δείτε το βίντεο

{https://twitter.com/antonis_pit/status/1699448743370609014?s=20}

#ΚΩΣΤΑΣ_ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ #ΑΘΗΝΑ #ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα