Ο Ερντογάν «αδειάζει» Σοϊλού για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, το «ευχαριστώ» του Τούρκου προέδρου σε Ελλάδα και ΗΠΑ

Τεράστιο «άδειασμα» στον υπουργό του, Σουλεϊμάν Σοϊλού, κάνει ο Ερντογάν ευχαριστώντας την Ελλάδα και τις ΗΠΑ, που εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη.

Ενώ η Άγκυρα -μέσω του υπουργού Εσωτερικών

Σουλεϊμάν Σοϊλού- κατηγορούσε προκλητικά την Ελλάδα και γυρνούσε την πλάτη στις δηλώσεις συμπαράστασης από τις ΗΠΑ για τα θύματα της επίθεσης στην Ιστικλάλ, σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας ακολούθησε άλλη «γραμμή».

Με ένα tweet που ανέβηκε στον λογαριασμό του μετά την συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλα τα κράτη και τους διεθνείς οργανισμούς που εκδήλωσαν την συμπαράστασή τους προς την Τουρκία για το τρομοκρατικό χτύπημα, που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στον πολυσύχναστο δρόμο Ιστικλάλ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλες τις χώρες και τους διεθνείς οργανισμούς που αντέδρασαν στην τρομοκρατική επίθεση στην οδό Ιστικλάλ, μοιράστηκαν τον πόνο μας και εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους», έγραψε ο Ερντογάν.

Μεταξύ των χωρών που απεικονίζονται σε εικονίδια με σημαίες συγκαταλέγονται η Ελλάδα και οι ΗΠΑ...

İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen terör saldırısına tepki gösteren, acımızı paylaşan, başsağlığı dileğinde bulunan tüm ülkeler ile uluslararası organizasyonlara şükranlarımı sunuyorum. pic.twitter.com/xSzmU4nPk9

Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) November 15, 2022

#ΕΡΝΤΟΓΑΝ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ #ΕΛΛΑΔΑ #ΗΠΑ #ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ_ΣΟΪΛΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα