Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Έβρο την Παρασκευή

Στον Έβρο θα μεταβεί την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Σκοπός της επίσκεψης του πρωθυπουργού είναι η καταγραφή του μεγέθους των εκτάσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και η άμεση υλοποίηση όσων έχουν εξαγγελθεί για την αποκατάσταση των πληγέντων και του φυσικού περιβάλλοντος

Στον Έβρο θα μεταβεί την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να γίνει η πλήρης αποτίμηση και καταγραφή του μεγέθους των εκτάσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

και με βασικό στόχο την άμεση υλοποίηση των όσων έχουν εξαγγελθεί για την αποκατάσταση των πληγέντων και του φυσικού περιβάλλοντος.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της 87ης ΔΕΘ όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς της περιοχής.

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, ενώ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. Αύριο ο πρωθυπουργός θα έχει την τακτική μηνιαία συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΕΒΡΟΣ #ΦΩΤΙΕΣ #ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα