Ο σεΐχης του Κατάρ «έτοιμος» να αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο σεΐχης του Κατάρ, Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με την οικογένεια Γκλέϊζερ, η οποία κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και βρίσκεται κοντά για να γίνει το νέο αφεντικό στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς ο έτερος διεκδικητής, Τζιμ Ράτκλιφ, είναι έτοιμος ν' αποσυρθεί.

Όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ, ο όμιλος INEOS του Αγγλου δισεκατομμυριούχου είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την προσπάθεια για την αγορά των «κόκκινων διαβόλων», καθώς δεν

μπορεί να ανταγωνιστεί την πρόταση των 6 δισ. ευρώ από τον σεϊχη του Κατάρ.

Στην Αγγλία επιμένουν πως ο Αλ Θάνι μόλις οριστικοποιήσει την αγορά των «κόκκινων διαβόλων» θα κινηθεί αμέσως για να πάρει μαζί του τον Κιλιάν Μπαπέ στο Ολντ Τράφορντ.

Το σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο σεΐχης έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ από την Παρί Σεν Ζερμέν, προσφέροντας πάνω από 220 εκατ. ευρώ.

Ο Αλ Θάνι, είναι συγγενής του ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, κι αυτό αναμένεται να διευκολύνει την ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής.

Τα ΜΜΕ στην Αγγλία επιμένουν πως ο σεϊχης θα γίνει τις επόμενες ημέρες ο νέος ιδιοκτήτης των «κόκκινων διαβόλων» και έχει μεγάλα σχέδια για τη μεταγραφική ενίσχυση τους και έχει υποσχεθεί να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

#ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ_ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ #ΚΑΤΑΡ #ΣΕΙΧΗΣ #ΜΕΤΟΧΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΐχης, Κατάρ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,ΐchis, katar, mantsester giounaitent