Οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκαναν... «ντου» στη Νέα Φιλαδέλφεια, σοβαρά επεισόδια και τραυματίες

Απίστευτα επεισόδια στην Φιλαδέλφεια μετά από επιδρομή οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας, με πληροφορίες για ζημιές και τραυματίες.

Σκηνικό τρόμου το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφού οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκαναν επιδρομή και προέβησαν σε άγρια επεισόδια με φίλους της ΑΕΚ,

ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Από τα άγρια επεισόδια υπάρχουν πολλοί τραυματίες και ζημιές έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, με αρκετά μαγαζιά να έχουν σπάσει από τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι φίλοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ξεκίνησαν με αυτοκίνητα από την κροατική πρωτεύουσα και βρέθηκαν το απόγευμα προς βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

{https://www.youtube.com/watch?v=jwPWbFmx-cw&t=36s&ab_channel=enwsi%E2%80%A4gr}

Μάλιστα, έχει καταγραφεί και σε βίντεο η... «κάθοδος» των Κροατών προς την Αθήνα.

{https://twitter.com/Petros_Eut/status/1688639200789139456}

Επιπλέον, υπάρχει βίντεο μέσα από κατάστημα στη Ν. Φιλαδέλφεια (το οποίο διαγράφηκε λίγο αργότερα από το Twitter) στο οποίο ακούγονται και... ελληνικές ατάκες περί Λεωφόρου.

{https://twitter.com/Valiar21/status/1688652811674763264}

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της Ομάδας Δράσης και της ΟΠΚΕ προχώρησαν σε 70-80 προσαγωγές. Οι οπαδοί της Ντιναμό φορούσαν μασελάκια, επιγονατίδες, και κουβαλούσαν μαχαίρια.

Από την Αστυνομία προκύπτει η σύλληψη τριών εμπλεκομένων στα επεισόδια, δύο Ελλήνων κι ενός Κροάτη, οι οποίοι προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχουν καλές σχέσεις με του Παναθηναϊκού, ενώ της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ (αντίπαλος του ΠΑΟ την Τετάρτη στη Λεωφόρο).

#ΝΤΙΝΑΜΟ_ΖΑΓΚΡΕΜΠ #ΑΕΚ #ΝΕΑ_ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ #ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα