Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στην αυτήν την ώρα η εξόδιος ακολουθία της Γιώτας Γιάννα

Σε κλίμα συγκίνησης διεξάγεται η εξόδιος ακολουθία της Γιώτας Γιαννα. Συγγενείς και φίλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο συνοδεύουν την «Πασιονάρια της λαϊκής πίστας» στην τελευταία της κατοικία στο νεκροταφείο της Καισαριανης.

«Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω παρελθόντα χρόνο για τη Γιώτα, είναι και θα είναι ένας άνθρωπος που όσοι τη γνωρίσαμε, την λατρέψαμε την εκτιμήσαμε πάρα πολύ και την θαυμάσαμε για αυτό που είναι σαν άτομο», ανέφερε η Άννα Βίσση εμφανώς συγκινημένη για την αγαπημένη της φιλη όπου και συνεργάστηκαν στο παρελθόν.

«Έζησε μια ζωή γεμάτη τραγούδια, μουσική και πάρα πολλούς

στίχους. Την λάτρεψα και θα την λατρεύω για πάντα. Χαίρομαι που συναντηθήκαμε σε αυτή τη ζωή και τραγουδήσαμε παρέα».

Η Γιώτα Γιάννα ξεκίνησε παίζοντας φυσαρμόνικα δίπλα στη Σοφία Βέμπο, συνοδεύοντάς την στο περίφημο τραγούδι «Ο άνθρωπός μου» στο θέατρο Κυβέλης. Ηχογράφησε πολλούς δίσκους 45 στροφών στα χρόνια του '60. Στο αθηναϊκό κοινό έγινε γνωστή και από τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα της Πλάκας και της Εθνικής οδού.

Είχε συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως οι Σοφία Βέμπο, Βασίλης Τσιτσάνης, Απόστολος Καλδάρας, Ρίτα Σακελλαρίου, 'Αννα Βίσση, Καίτη Γκρέυ, Γιώτα Λύδια, Μπέμπα Μπλανς και άλλους.

Από το 2017 ξεκίνησε τις εμφανίσεις στην μπουάτ Απανεμιά, σε εβδομαδιαία βάση.

#ΚΗΔΕΙΑ #ΕΞΟΔΙΟΣ_ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ #ΓΙΩΤΑ #ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ #ΑΝΝΑ_ΒΙΣΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώτας Γιάννα,giotas gianna