Σκέρτσος: «Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός μέχρι 21/5, μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων»

Στη διευκρίνιση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων (άρα και του πρωθυπουργικού αεροσκάφους...) μέχρι τις 21 Μαΐου καθώς μέχρι τότε είναι πρωθυπουργός της χώρας προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.

Είχε πρηγηθεί ερώτηση το μεσημέρι της Πέμπτης (κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών) σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κεφαλονιά με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

«Δεν γνωρίζω αν έχει χρησιμοποιήσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας μέχρι τις 21 Μαΐου και κάποιες ημέρες αργότερα μέχρι να υπάρξει διάλυση της Βουλής, οπότε μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων» ήταν η απάντηση που έδωσε ο Άκης Σκέρτσος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Τσαπανίδου κατά Μητσοτάκη: «Προεκλογικές περιοδείες με το... πρωθυπουργικό αεροσκάφος»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για τις περιοδείες πριν τις εκλογές 2023.

«Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες. Τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες. Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει και αυτό δεν κρύβεται», αναφέρει χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση Τσαπανίδου:

«Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες. Τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες. Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει και αυτό δεν κρύβεται.

Στις 21 Μαΐου λέμε «Ως εδώ» στην αλαζονεία και την οικογενειοκρατία», αναφέρει χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου.

#ΑΚΗΣ_ΣΚΕΡΤΣΟΣ #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ_ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΠΟΠΗ_ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκέρτσος, Ο Μητσοτάκης, 215,skertsos, o mitsotakis, 215