Σουφλί: Ληστές έδεσαν γυναίκα μέσα στο σπίτι της για να την ληστέψουν, νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Μια γυναίκα περίπου 70 ετών από το Σουφλί νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης μετά από την επίθεση που δέχτηκε από ληστές μέσα στο σπίτι της.

Το Σάββατο 1/7 δυο άγνωστοι ληστές μπήκαν στο σπίτι της στο χωριό Κυριακή του Σουφλίου για να κλέψουν.

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι της γυναίκας από το παράθυρο της κουζίνας και έδεσαν και φίμωσαν την γυναίκα για να μπορέσουν να ληστέψουν, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε

στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για καθαρά προληπτικούς λόγους. Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά με την υγεία της, αλλά την Κυριακή η εικόνα άλλαξε ραγδαία.

Η γυναίκα από το Σουφλί παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Η γυναίκα έμενε μόνη στο σπίτι της στην άκρη του χωριού, ενώ τα ενδιάμεσα σπίτια μέχρι το κέντρο είναι ακατοίκητα και έτσι κανείς από τους γείτονες δεν κατάλαβε την εισβολή των ληστών.

Οι ληστές πήραν από το σπίτι άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα, ενώ έφυγαν αφήνοντας δεμένη τη γυναίκα, η οποία κατόρθωσε να λυθεί και έτρεξε στο σπίτι του αδελφού της για να ζητήσει βοήθεια.

#ΣΟΥΦΛΙ #ΛΗΣΤΕΙΑ #ΜΕΘ #ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σουφλί, Ληστές, ΜΕΘ,soufli, listes, meth